Σελένα Γκόμεζ: Υπερασπίζεται τη Χέιλι Μπίμπερ - «Κανείς δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με μίσος»

Σελένα Γκόμεζ: Υπερασπίζεται τη Χέιλι Μπίμπερ - «Κανείς δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με μίσος»

Η πρώην του Τζάστιν Μπίμπερ ζήτησε από το κοινό της να σταματήσει να στέλνει επιθετικά μηνύματα στη σύζυγο του τραγουδιστή

selena-gomez_2
Η Σελένα Γκόμεζ ανάρτησε ένα κείμενο στα social media, με το οποίο προτρέπει το κοινό της να μη φέρεται με μίσος στη Χειλι Μπίμπερ. Οι δύο γυναίκες έχουν παρελθόν, καθώς θεωρούνταν για χρόνια «αντίπαλες», λόγω του Τζάστιν Μπίμπερ.

Η Σελένα Γκόμεζ ήταν σε μακροχρόνια σχέση με τον τραγουδιστή. Αν και οι θαυμαστές του ζευγαριού θεωρούσαν ότι θα καταλήξουν παντρεμένοι, εκείνος την άφησε -όχι με τον καλύτερο τρόπο- και εν τέλει, αντάλλαξε όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης με την Χέιλι Μπίμπερ.

Το κοινό της Γκόμεζ όπως ήταν φυσικό, εναντιώθηκε στη σύζυγο του Μπίμπερ και για πολύ καιρό, της έστελνε επιθετικά μηνύματα. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, αν και οι δύο γυναίκες ξεκαθάρισαν δημόσια ότι «δεν της χωρίζει τίποτα, ούτε έχουν κάποια έχθρα», οι θαυμαστές τους έχουν χωριστεί σε δύο μέτωπα, με αυτούς της Γκόμεζ να απειλούν μάλιστα, τη Χέιλι Μπίμπερ.

Με μία ανάρτησή της σε story της στο Instagram, η Σελένα Γκόμεζ τους εξήγησε πως η ίδια ποτέ δεν ήθελε κάτι τέτοιο και προτιμά να δίνει στους άλλους το σωστό παράδειγμα, με ευγένεια και καλοσύνη.

«Η Χέιλι Μπίμπερ επικοινώνησε μαζί μου και μου ανέφερε πως λαμβάνει απειλές για τη ζωή της, αρνητικότητα και μίσος. Τίποτα από αυτά δεν είναι αυτό που πρεσβεύω. Κανείς δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται με μίσος ή εκφοβισμό. Εγώ πάντα παλεύω για την καλοσύνη και πραγματικά, θέλω όλο αυτό να σταματήσει», έγραψε.

337341759_2413763645456520_5472790052823708088_n


Ειδήσεις σήμερα:

«Κάποιοι δεν μας γουστάρουν επειδή κάνουμε τη δουλειά μας» - Τι λέει ο αρχαιολόγος που ξυλοκοπήθηκε στη Μύκονο

«Είμαι στο εξωτερικό μαζί με το παιδί μου» - Επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. η 26χρονη από τη Χαλκιδική


Γέμισε νιάτα το κέντρο της Αθήνας για την μαθητική παρέλαση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης