Σακίρα: Τα αδιάκοπα πάρτι της ποπ σταρ ίσως «διώξουν» τους γονείς του Πικέ από το δίπλα σπίτι

Σακίρα: Τα αδιάκοπα πάρτι της ποπ σταρ ίσως «διώξουν» τους γονείς του Πικέ από το δίπλα σπίτι

Οι γονείς του Πικέ μένουν ακόμα στο διπλανό σπίτι - Η κακή σχέση με τη μητέρα του πρώην της

shakira-422
Ο χωρισμός της Σακίρα και του Ζεράρ Πικέ τείνει να γίνει «σίριαλ», αφού τα ονόματά τους εξακολουθούν να φιγουράρουν στην κορυφή του ξένου Τύπου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έχει προχωρήσει τη ζωή του, αφού είναι σε σχέση με την Κλάρα Κία Μαρτί και η Σακίρα ξεπερνά τον χωρισμό με τον δικό της τρόπο.

Μετά το πολύκροτο τραγούδι με τις «σπόντες» της στον πρώην της και τη νέα του σύντροφο να πέφτουν «βροχή» η Σακίρα το έχει «ρίξει» στα πάρτι.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, η Κολομβιανή σταρ δεν σταματά να κάνει πάρτι στο σπίτι της και μάλιστα με πολύ κόσμο να είναι καλεσμένος.

Κάτι τέτοιο, φαίνεται πως εντείνει την ίδια τεταμένη σχέση της με τους γονείς του Πικέ, καθώς, εξακολουθούν να μένουν δίπλα στο σπίτι της 46χρονης ποπ τραγουδίστριας.

Άρθρα από διάφορα ισπανικά sites  αναφέρουν πως οι γονείς του πρώην αμυντικού της Μπαρτσελόνα σκέφτονται να μετακομίσουν, καθώς δεν αντέχουν άλλο τα πάρτι της Σακίρα.

Μία τέτοια εξέλιξη θα είναι μάλλον ευχάριστη για εκείνη, αφού η κακή σχέση της με τη μητέρα του Πικέ έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό.


Το χρονικό της κακής σχέσης ανάμεσα στη Σακίρα και τη μητέρα του Πικέ
Σακίρα και Πικέ έχουν γίνει viral στα social media, με τους χρήστες των Twitter, Instagram και TikTok φέρνουν στην επιφάνεια παλαιότερα βίντεο, από την εποχή που οι δυο τους ήταν ζευγάρι.

Πριν από λίγο καιρό, κυκλοφόρησε ένα κλιπ στον TikTok που η Σακίρα επικρίνει τη μητέρα του Πικέ, τονίζοντας ότι «δεν χρειάζεται τη συμβουλή της».

Αυτή τη φορά, ακόμη ένα βίντεο ήρθε στην επιφάνεια, στο οποίο η Montserrat Bernabeu φαίνεται να κάνει διάφορες χειρονομίες στην τραγουδίστρια προκειμένου να της πει να σωπάσει.

Την αγενή αυτή χειρονομία με το δάχτυλο μπροστά από το στόμα της γιατρού, απαθανατίστηκε από φαν της Σακίρα και τώρα η σχέση των δύο γυναικών έχει γίνει ξανά αντικείμενο συζήτησης.

Κλείσιμο
Το βίντεο της Σακίρα που επικρίνει τη μητέρα του Πικέ

Στο κλιπ που κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα, η ποπ σταρ ακούγεται να ρίχνει σπόντες για τη μητέρα του Πικέ, Montserrat Bernabeu. «Αυτό το κούρεμα ήταν το χειρότερο λάθος που έκανα ποτέ. Η πεθερά μου αναρωτήθηκε γιατί δεν έκοψα τα μαλλιά μου, ότι ήταν κρίμα. Λοιπόν, μια μέρα το έκανα. Αλλά, πεθερά, δεν πρόκειται να ξανακούσω τις συμβουλές σου» λέει.


Η Μπερναμπέου την κατηγορεί πως κρατά μακριά από τα εγγόνια της
Πρόσφατα το περιοδικό «Lecturas» ανέφερε πως, έπειτα από επικοινωνία με τη Μονσεράτ Μπερναμπέου, ο χωρισμός του γιου της με τη Σακίρα έχει πληγώσει κι εκείνη.

«Είναι συντετριμμένη» αναφέρει το δημοσίευμα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η Κολομβιανή σταρ έχει ζητήσει από τα παιδιά της να μην αποκαλούν πια τη Μονσεράτ «γιαγιά», γεγονός που ήταν πολύ σκληρό για εκείνη.

Credit: Lumeimages / SplashNews.com


Δείτε βίντεο: Σακίρα: Τα αδιάκοπα πάρτι της «διώχνουν» τους γείτονες γονείς του Πικέ
Σακίρα: Τα αδιάκοπα πάρτι της «διώχνουν» τους γείτονες γονείς του Πικέ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης