Μάθιου ΜακΚόναχι: Η καριέρα του ηθοποιού στο Χόλιγουντ οφείλεται σε.... μέντιουμ

Μάθιου ΜακΚόναχι: Η καριέρα του ηθοποιού στο Χόλιγουντ οφείλεται σε.... μέντιουμ

«Ένας μάντης μου είπε: "Θα βγάλεις ένα σωρό λεφτά"» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός

matthew_mcconaughey
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι παραχώρησε μία συνέντευξη στο «Variety» και μεταξύ άλλων αοκάλυψε πως η καριέρα του στο Χόλιγουντ οφείλεται σε.... μέντιουμ.

Πιο συγκεκριμένα ήταν το 2003, όταν ο Μάθιου ΜαΚκόναχι μαζί με την Κέιτ Χάντσον συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία «How to lose a guy in 10 days». Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως πριν πει το «ναι» στην ταινία, είχε κάποιες αμφιβολίες: «Θυμάμαι ότι σκεφτόμουν για το αν θα έπρεπε να το κάνω ή όχι ένα βράδυ. Καθώς περπατούσα στη Sunset Boulevard, ξαφνικά έναν τύπος ήρθε προς το μέρος μου από το πουθενά. Ήταν μάντης και μου λέει: “Μπορώ να σου πω την τύχη σου πολύ γρήγορα;”. Του απάντησα “ναι, γιατί όχι”. Τότε αμέσως μου λέει: “Υπάρχει μία ταινία που σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή. Είναι μία ροματική κομεντί. Πρέπει να την κάνεις αλλιώς θα το μετανιώνεις σε όλη σου τη ζωή. Θα είναι επιτυχία, θα είναι μία εξαιρετική εμπειρία και θα βγάλεις ένα σωρό λεφτά"» αποκάλυψε ο Χολιγουντιανός σταρ προς έκπληξη πολλών.


Στη συνέχεια μάλιστα της συνέντευξης ο ΜακΚόναχι σημείωσε: «Θυμάμαι ότι τότε σκέφτηκα: μήπως το στούντιο πρέπει να προσλάβει αυτόν τον τύπο; Γέλασα με τη σκέψη αλλά θυμάμαι ότι τότε με έκανε να το σκεφτώ σοβαρά. Νομίζω ότι δέχτηκα την προσφορά την αμέσως επόμενη μέρα».


Ειδήσεις σήμερα:

Ασκήσεις συναίνεσης για το κόμμα Κασιδιάρη - Στόχος η ευρύτερη δυνατή πλειοψηφία

Κατώτατος μισθός: Αυξήσεις από 5,5% έως 10% προτείνουν οι εργοδότες

Τι είναι τα κινεζικά μπαλόνια «κατάσκοποι» και γιατί είναι δύσκολο να καταρριφθούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης