Μαρκ Άντονι: Τα παιδιά που απέκτησε με την Τζένιφερ Λόπεζ δεν πήγαν στον γάμο του

Μαρκ Άντονι: Τα παιδιά που απέκτησε με την Τζένιφερ Λόπεζ δεν πήγαν στον γάμο του

Ο τραγουδιστής παντρεύτηκε πριν μερικές ημέρες το μοντέλο Νάντια Φερέιρα ωστόσο απουσίαζαν δύο σημαντικά πρόσωπα της ζωής του

nadia-fereira
Ο τραγουδιστής Μαρκ Άντονι ενώθηκε πρόσφατα με τα δεσμά του γάμου με το μοντέλο Νάντια Φερέιρα στο Μαϊάμι, όμως τα παιδιά που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Λόπεζ, δεν παραβρέθηκαν.

Στον γάμο ήταν καλεσμένοι πολλοί διάσημοι, μεταξύ των οποίων ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, ο Μαλούμα, ο Ρομέο Σάντος, η Σάλμα Χάγιεκ, η Εύα Λονγκόρια και άλλοι.

Ωστόσο, από τον γάμο έλειπαν δύο σημαντικά πρόσωπα για τον τραγουδιστή - τα παιδιά του, Έμα Μάριμπελ και Μαξιμίλιαν Ντέιβιντ. Κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που δεν πήγαν τα παιδιά στον γάμο του πατέρα τους. Η Έμα πάντως, εθεάθη την ημέρα του γάμου μαζί με την JLo και τον Μπεν Άφλεκ στο σινεμά.

Ο Μαρκ Άντονι έχει παντρευτεί τρεις φορές, πρώτα με την Νταγιανάρα Τόρες το 2000, μετά με την Τζένιφερ Λόπεζ το 2004 και τέλος με το μοντέλο Σάννον ντι Λίμας από τη Βενεζουέλα το 2014. Τώρα είναι παντρεμένος με την 23χρονη Νάντια Φερέιρα, πρώην Μις Παραγουάη.

Κλείσιμο
Η ερωτική τους ιστορία έγινε έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2022, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο τραγουδιστής. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε δύο μήνες αργότερα στα 23α γενέθλια του μοντέλου, όταν ο τραγουδιστής της χάρισε ένα δαχτυλίδι αξίας μισού εκατομμυρίου δολαρίων.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηθοποιός από το «Χορεύοντας με τους Λύκους» κατηγορείται ως αρχηγός... σεξουαλικής αίρεσης

«Ο Δασκαλάκης έπεσε σε μια μεγάλη αντίφαση στη δίκη», λέει ο Αλέξης Κούγιας

Μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου αστυνομικού για την υπόθεση του γιου του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης