Κιμ Καρντάσιαν: Η έπαυλή της γίνεται αντικείμενο συζήτησης από το κοινό της - «Είναι σαν φυλακή»

Κιμ Καρντάσιαν: Η έπαυλή της γίνεται αντικείμενο συζήτησης από το κοινό της - «Είναι σαν φυλακή»

«Αυτό το σπίτι είναι τόσο καταθλιπτικό» αναφέρουν οι χρήστες στο Instagram

kim_kardashian__2_
Aν και διαθέτει μια τεράστια περιουσία, που θα μπορούσε να της εξασφαλίσει ένα ονειρεμένο σπίτι, η Κιμ Καρντάσιαν έχει επιλέξει ένα μίνιμαλ στυλ, το οποίο δεν φαίνεται να ενθουσιάζει το κοινό της.

Η σταρ του ριάλιτι «The Kardashians» μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα από το εσωτερικό της κατοικίας της κι ενώ θεωρούσε πως οι θαυμαστές της θα εντυπωσιαστούν από αυτό, συνέβη το αντίθετο.

Η κρεβατοκάμαρά της, αλλά και το σαλόνι της είναι σε λευκούς και γκρι τόνους, με τα έπιπλα να είναι επιλεγμένα στις ίδιες αποχρώσεις. Μάλιστα, δεν υπάρχει κανένα διακοσμητικό στα δωμάτια, πέρα από τα βασικά έπιπλα.


Στα σχόλια της ανάρτησής της, πολλοί χρήστες έχουν σχολιάσει αρνητικά τη διακόσμηση του σπιτιού, συγκρίνοντάς το με... φυλακή!

«Ένιωσα κρύο κοιτάζοντας αυτό», γράφει κάποιος σε ένα σχόλιο, με έναν άλλο να προσθέτει: «Αυτό το σπίτι είναι τόσο καταθλιπτικό».

317593167_661948212142778_8419099951161565676_n
«Κίμπερλι, υπάρχουν σωφρονιστικά ιδρύματα πιο άνετα από αυτό», γράφει παρακάτω κάποιος άλλος χρήστης, ενώ κι άλλοι δείχνουν να συμφωνούν, λέγοντας: «Είναι σαν την απομόνωση».

κιμ_3
κιμ1
Κλείσιμο


Ωστόσο, οι 334 εκατομμύρια ακόλουθοί της στο Instagram δεν είναι οι μόνοι που επικρίνουν την έπαυλή της. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα στο «The Ellen DeGeneres Show», η 9χρονη κόρη της, Νορθ αποκαλεί συχνά το σπίτι «άσχημο».

317531261_1608330069603011_2215058415582545310_n

«Κάθε φορά που έχουμε κάποιου είδους διαφωνία με τη Νορθ, μου λέει: "Το σπίτι σου είναι τόσο άσχημο. Είναι όλο λευκό. Ποιος ζει έτσι;". Πιστεύει ότι με στενοχωρεί έτσι και όντως το κάνει. Είναι κακό, γιατί πραγματικά μου αρέσει το σπίτι μου», είχε δηλώσει η Κιμ Καρντάσιαν.



Ειδήσεις σήμερα:

Ανήσυχοι οι σεισμολόγοι με τον «χορό» των Ρίχτερ σε Αττική και Εύβοια

Πού και πότε θα χτυπήσει από σήμερα η κακοκαιρία Άριελ

Πρόωρος τελικός για Μέσι, Λεβαντόφσκι - Επέλαση Αγγλοσαξόνων και Ολλανδών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης