Όταν η Βικτόρια Μπέκαμ αφαίρεσε το τατουάζ που είχε κάνει ως ένδειξη της αγάπης της στον Ντέιβιντ Μπέκαμ, τα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ άρχισαν να κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο να προέκυψαν «σύννεφα» στον γάμο τους.
Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικές ημέρες σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου ήταν εμφανές ότι είχε αφαιρέσει το τατουάζμε τα αρχικά του Μπέκαμ από τον καρπό της. Δεν άργησαν να «πυροδοτηθούν» οι φήμες ότι η Βρετανίδα σχεδιάστρια έχει προβλήματα και με τον σύζυγό της.
Όμως, όπως κάνει σε κάθε περίπτωση που θίγεται οικογενειακό ζήτημα, η σχεδιάστρια έβαλε τέλος σε αυτές τις φήμες με μία συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Today».
Victoria Beckham Reveals Why She Removed Her Tattoo of Husband David's Initials https://t.co/ygzLSz0qi7
Ο λόγος που εξαφάνισε τα αρχικά του πρώην ποδοσφαιριστή από το χέρι της είναι αισθητικός. «Απλά δεν μου φαίνονται τόσο ωραία. Δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό» είπε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης άρχισαν να κάνουν εικασίες πως θα εγκατέλειπα τον σύζυγό μου. Όχι, απλά είχα βαρεθεί το τατουάζ. Είναι τόσο απλό».
Ακόμη, η Μπέκαμ τόνισε ότι κάποια από τα τατουάζ, τα οποία είχε κάνει «πριν από πολύ, πολύ καιρό», είχαν αρχίσει να ξεθωριάζουν και να παίρνουν ένα «κάπως μπλε» χρώμα, οπότε η αφαίρεσή τους ήταν επόμενο.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.