Mel C: Η μεθυσμένη Μπέκαμ, η σεξουαλική κακοποίηση και η ερωτική απογοήτευση από τον Γουίλιαμς

Mel C: Η μεθυσμένη Μπέκαμ, η σεξουαλική κακοποίηση και η ερωτική απογοήτευση από τον Γουίλιαμς

Αποκαλυπτική αυτοβιογραφία από το πρώην μέλος των «Spice Girls»

melanie_c
Την αυτοβιογραφία της κυκλοφορεί σήμερα, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, η Μέλανι Τσίσολμ.

Η τραγουδίστρια των Spice Girls έφερε στο φως της δημοσιότητας αποκαλύψεις σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, μία μέρα πριν την πρώτη συναυλία του συγκροτήματος, το 1997.


Η «Sporty Spice», όπως την αποκαλούσαν οι θαυμαστές της για το σπορ λουκ που είχε υιοθετήσει στο παρελθόν, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στο «Who I Am» την εμπειρία της από τη νύχτα που τη στιγμάτισε το 1997, όταν ο μασέρ από σπα  στο ξενοδοχείο που έμενε στην Κωνσταντινούπολη της επιτέθηκε σεξουαλικά.
spice_girls__1_

Όπως αναφέρει στο βιβλίο της, είχε μιλήσει για το συμβάν στη Μέλανι Μπράουν, την Έμα Μπάντον, τη Τζέρι Χάλιγουελ και τη Βικτόρια Μπέκαμ και μαζί έσπευσαν να ζητήσουν εξηγήσεις από τη ρεσεψιόν. Παρόλα αυτά, ο άνδρας είχε αποχωρήσει από το ξενοδοχείο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα σε podcast, η Μέλανι Τσίσολμ ανέφερε ότι: «Δεν είχαμε κάνει ποτέ συναυλία ξανά και κάναμε πρόβες πολλές εβδομάδες, δοκιμάζαμε κοστούμια, μακιγιάζ, μαλλιά, όλα οδηγούσαν σε όλα όσα ήθελα να κάνω και όλα όσα ήθελα να είμαι».

Λίγο πριν την πρώτη συναυλία των Spice Girls, η Τσίσολμ αποφάσισε να κάνει μασάζ και όπως είπε: «αυτό που μου συνέβη, το έθαψα αμέσως γιατί είχα άλλα πράγματα στα οποία έπρεπε να εστιάσω. Δεν ήθελα να δημιουργήσω ζήτημα αλλά δεν είχα και τον χρόνο να το διαχειριστώ».

Σήμερα, 25 χρόνια μετά την κακοποίησή της η Μέλανι Τσίσολμ αποφάσισε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το μοιραστεί δημόσια.

«Μου ήρθε σε ένα όνειρο, ξύπνησα και ήταν στο μυαλό μου. Και συνειδητοποίησα ότι δεν είχα σκεφτεί καν να το συμπεριλάβω στο βιβλίο. Μετά σκέφτηκα αν θέλω να το αποκαλύψω. Και απλά είπα ότι είναι σημαντικό για μένα να το πω και επιτέλους να το διαχειριστώ και να το επεξεργαστώ»
είπε.



Όσον αφορά τα συναισθήματά της, η Mel C είπε:

«Ένιωθα βιασμένη, πολύ ευάλωτη και ντροπιασμένη, μετά ένιωθα αμφιβολίες, αν έχω δίκιο. Ήμουν σε ένα περιβάλλον που βγάζεις τα ρούχα σου μπροστά σε έναν επαγγελματία". Όπως είπε "υπήρχαν πολλές σκέψεις και συναισθήματα και ένιωσα ότι θέλω να το μοιραστώ γιατί με επηρέασε. Το είχα θάψει όπως είμαι σίγουρη ότι κάνουν πολλές γυναίκες και άντρες».

Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Βικτόρια Μπέκαμ - «Ήταν μεθυσμένη - Πέταξε το εσώρουχό της έξω από το ταξί»

Αφού υπέγραψαν συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Virgin Records το 1995, τα «Spice Girls» έκαναν μια βόλτα με ταξί στο πανέμορφο Kensington Place, στο Δυτικό Λονδίνο.

Ανάμεσα σε όσα αποκάλυψε στο «Who I Am» η Mel C έφερε στην επιφάνεια μία άγνωστη ιστορία για τη «μεθυσμένη» Βικτόρια Μπέκαμ.

«Την ώρα που φτάσαμε, το ταξί ήταν “ναυάγιο”. Υπήρχαν κραγιόν, σαμπάνια και λουλούδια παντού. Κάπως έτσι, το εσώρουχο της Βικτόρια κατέληξε έξω από το παράθυρο…»

Λέει ότι ο μάνατζέρ τους, Σάιμον Φούλερ, έπρεπε να δώσει στον οδηγό ταξίδι 50 λίρες για να καλύψει το χάος και την «τρομερή συμπεριφορά» που είχαν οι τραγουδίστριες.

Κλείσιμο


Ο Mel C συνέχισε την περιγραφή εκείνης της νύχτας, λέγοντας: «Μπήκαμε σε αυτό το απίστευτα κομψό εστιατόριο, που βρωμούσε ποτό και τσιγάρα, και πέσαμε πάνω στο τραπέζι. Οι άλλοι θαμώνες δεν διασκέδασαν.

Η Βικτόρια ήταν τόσο μεθυσμένη που λίγο - πολύ αποκοιμήθηκε μπρούμυτα στο δείπνο. Ήταν ακόμα χωρίς εσώρουχο».

Το ειδύλλιο με τον Ρόμπι Ουίλιαμς που «ναυάγησε»

Τέλος, η σταρ του τότε περίφημου συγκροτήματος μίλησε για την ερωτική απογοήτευση που είχε, όταν ο δεσμός που είχαν με τον Ρόμπι Γουίλιαμς δεν καρποφόρησε.

Έγραψε για εκείνον: «Ο Ρόμπι συμπεριφέρθηκε άσχημα - με ξεγέλασε και μετά με άφησε απότομα σε μια στιγμή που ήμουν απίστευτα ευάλωτη.

Δεν έχω καθόλου άσχημα συναισθήματα απέναντί ​​του τώρα, αλλά μου ράγισε λίγο την καρδιά. Πληγώθηκα και ταπεινώθηκα. Ήταν κάποιος που θαύμαζα, με κυνήγησε και μετά μου φέρθηκε άσχημα» είπε η Mel C για τον σταρ του «Take That».

Robbie_Williams

Ειδήσεις σήμερα:

Στεγαστικά δάνεια έως 150.000 ευρώ σε 10.000 νέους με μηνιαία δόση 275 ευρώ


Έντονη ανησυχία Δένδια για την κλιμάκωση της έντασης από την Τουρκία

Μύκονος - Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Αμερικανίδα έκλεψε ολόχρυσο βραχιόλι με διαμάντια από την Cartier
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης