Μιράντα Κερ: Αποκάλυψε τον ασυνήθιστο τρόπο που αντιμετωπίζει το τζετ λαγκ

Μιράντα Κερ: Αποκάλυψε τον ασυνήθιστο τρόπο που αντιμετωπίζει το τζετ λαγκ

Η 39χρονη καλλονή από την Αυστραλία μίλησε επίσης για την οικογένειά της, τα τρία της παιδιά αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Ορλάντο Μπλουμ

Miranda_Kerr
H Μιράντα Κερ αποκάλυψε ότι περπατά ξυπόλητη στο γρασίδι για να «συνέλθει» μετά από μια μακρά πτήση. Η 39χρονη σταρ της πασαρέλας μίλησε στο «Porter» για την τελετουργία που κάνει και όπως λέει «επαναφέρει την ισορροπία» της.

«Μου αρέσει να πηγαίνω μια βόλτα έξω όταν φτάνω αν είναι δυνατόν, να περπατάω ξυπόλητη στο γρασίδι για να επανασυνδεθώ, να προσγειωθώ και να έχω λίγο χρόνο να ισορροπήσω», είπε χαρακτηριστικά.

Η Κερ πρόσθεσε ότι παίρνει επίσης μελατονίνη για να τη βοηθήσει με τις διαφορές της ώρας που έχουν τα μέρη που επισκέπτεται κατά καιρούς.

Η καλλονή από την Αυστραλία, που είναι παντρεμένη με τον δισεκατομμυριούχο του Snapchat Evan Spiegel, συνέχισε λέγοντας πόσο σημαντικό είναι να κατεβάζεις ρυθμούς ειδικά όταν έχεις οικογένεια.



«Ως μητέρα τριών αγοριών, η ζωή περνάει τόσο γρήγορα. Αγκαλιάστε τον χρόνο που περνάτε μαζί όσο μπορείτε, γιατί η ζωή γίνεται πολυάσχολη», είπε για να συνεχίσει: «Νομίζω ότι είναι σημαντικό για τα παιδιά μας να δουν πόσο σημαντική είναι η εργασιακή ηθική - αλλά είναι εξίσου σημαντικό για αυτά να δουν πόσο πολύ εκτιμούμε τον ποιοτικό χρόνο ως οικογένεια».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Hart, τεσσάρων ετών, και τον Myles, δύο ετών. Η Κερ έχει επίσης έναν τρίτο γιο, τον Flynn, 11 ετών, τον οποίο μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Ορλάντο Μπλουμ.

Κλείσιμο
Στο τεύχος Αυγούστου της αυστραλιανής «Vogue» μίλησε για τη συν-επιμέλεια του Flynn με τον Βρετανό ηθοποιό και την Αμερικανίδα αρραβωνιαστικιά του Κέιτι Πέρι.



«Η συν-γονιμοποίηση με τον Ορλάντο και την Κέιτι είναι κάτι για το οποίο νιώθω πολύ χαρούμενη», δήλωσε η Κερ.

«Από την πρώτη μέρα, όταν ο Μπλουμ και εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουμε, είπα: “Ακούστε, ό,τι κι αν κάνουμε, πρέπει να βάλουμε πρώτα τις ανάγκες του Flynn και όχι τις δικές μας”».

«Με αυτόν τον τρόπο παίρνουμε τις αποφάσεις μας. Η οικογένεια είναι η πρώτη μου προτεραιότητα, μετά η δουλειά, μετά η εταιρεία μου, η οποία είναι σαν άλλο ένα μωρό, και μετά, δυστυχώς, οι φίλοι μου, αλλά δεν πρόκειται να είναι έτσι για πάντα».

Η Κερ δήλωσε στο παρελθόν στο περιοδικό LVR ότι έχει μόνο καλά λόγια να πει για τον πρώην της και τον νέο του έρωτα.

«Λατρεύω την Κέιτι και είμαι ευγνώμων που ο Μπλουμ βρήκε κάποια με την οποία είναι ευτυχισμένος. Τώρα ο Flynn έχει τέσσερις ευτυχισμένους γονείς που τα πάνε καλά».

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσα γιατί μίλησε άσχημα για το κοράνι», λέει ο Πακιστανός για τη Νικολέττα

Ξεκίνησε η αξιολόγηση του επικαιροποιημένου εμβολίου της Pfizer για τον κορωνοϊό από τον ΕΜΑ

Τούρκοι στις ΗΠΑ για συζητήσεις για τα F-16 - «Λάβαμε πρόσκληση», λέει ο Ακάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης