Μάικ Τάισον: Έξαλλος με τη νέα σειρά για τη ζωή του - «Θα πέσουν κεφάλια»

Μάικ Τάισον: Έξαλλος με τη νέα σειρά για τη ζωή του - «Θα πέσουν κεφάλια»

Ο διάσημος πυγμάχος κατηγορεί τη streaming υπηρεσία Hulu που δεν τον ρώτησε και δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια

tayson-hulu-mike-1
Μια νέα τηλεοπτική σειρά για τη ζωή του Μάικ Τάισον έρχεται στο Hulu, αλλά ο θρύλος της πυγμαχίας δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένος με αυτό.

Τον περασμένο Ιούνιο η streaming υπηρεσία ανακοίνωσε ότι το «Mike», μια νέα μίνι σειρά για τη ζωή και την καριέρα του Τάισον, θα έκανε πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου. Η καινούρια τηλεοπτική σειρά όπως φαίνεται από τους ισχυρισμούς του Τάισον δημιουργήθηκε χωρίς την έγκριση του και σε πρόσφατες δημοσιεύσεις του στο Twitter, κατηγορεί το Hulu ότι του «έκλεψε» την ιστορία.

Μερικά από τα οργισμένα tweets του πυγμάχου αναφέρουν:

«Κάποιος πρέπει να απολυθεί από το Hulu. Οι παραγωγοί έλεγαν ψέματα στους φίλους μου λέγοντας ότι υποστήριζα τη μη εξουσιοδοτημένη σειρά για τη ζωή μου».
«Η τακτική του Hulu να κλέβει τα δικαιώματα ζωής διασημοτήτων είναι εξαιρετικά άπληστη».
Κλείσιμο
«Το Hulu έκλεψε την ιστορία μου. Αυτοί είναι ο Γολιάθ και εγώ είμαι ο Ντέιβιντ. Θα πέσουν κεφάλια για αυτό».
«Το Hulu προσπάθησε απεγνωσμένα να πληρώσει εκατομμύρια στον αδερφικό μου φίλο, Ντάνα Γουάιτ, χωρίς να μου προσφέρουν ένα δολάριο. Το απέρριψε γιατί τιμά τη φιλία και συμπεριφέρεται στους ανθρώπους με αξιοπρέπεια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έκανε για μένα».
To «Mike»  στο οποίο πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Τρεβάντε Ρόουντς ως Μάικ Τάισον, λέει ότι θα περιγράψει λεπτομερώς «τα ταραχώδη σκαμπανεβάσματα της καριέρας και της προσωπικής ζωής του Τάισον στην πυγμαχία».

Η σειρά προκάλεσε την οργή του πυγμάχου από τότε που ανακοινώθηκε. Σε μια δήλωση στο Entertainment Tonight, ο Τάισον κατηγόρησε το Hulu επειδή χρησιμοποίησε τη ζωή του για να κερδίσει χρήματα, χωρίς την έγκρισή του. Πιο συγκεκριμένα, είχε δηλώσει τα εξής:

«Η επιλογή των πνευματικών δικαιωμάτων για τη ζωή μου, έληξε πριν από χρόνια. Στα μάτια τους είμαι ακόμα ένα προϊόν δημοπρασίας, έτοιμο να πουληθεί για το κέρδος τους, χωρίς καμία σημασία για την αξία μου ή την οικογένειά μου» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Λένε ότι αυτή η ιστορία είναι μια εξερεύνηση ενός μαύρου. Μοιάζει περισσότερο με εκμετάλλευση ενός μαύρου. Το Hulu πιστεύει ότι τα ίχνη τους καλύπτονται από την πρόσληψη μαύρων αμνών θυσίας, για να παίξουν τον ρόλο. Θυμηθείτε ότι θα κάνω τα πάντα γι’ αυτή την κατάφωρη περιφρόνηση της αξιοπρέπειάς μου».
fz3CBbctBSFKCjap3I8j4Qb8qKQ
Ο πρώτος κύκλος της σειράς «Mike» θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 25 Αυγούστου (στιγμιότυπο από τα γυρίσματα)
Στο ρινγκ, ο Τάισον υπήρξε ένας από τους καλύτερους πυγμάχους στην ιστορία του αθλήματος. Έχει ρεκόρ καριέρας 50-6 με 44 νοκ άουτ, εκτός αγώνων όμως η προσωπική του ζωή απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 1992, ο Μάικ Τάισον καταδικάστηκε για βιασμό και καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση με τέσσερα χρόνια αναστολή. Απελευθερώθηκε το 1995 και επέστρεψε στην πυγμαχία αργότερα την ίδια χρονιά.
shutterstock_1457509331
Στα τέλη του 2006 συνελήφθη στην Αριζόνα για ναρκωτικά και το 2007 δήλωσε ένοχος για κατοχή κοκαΐνης, όπου και καταδικάστηκε σε 24 ώρες φυλάκισης, 360 ώρες κοινωφελούς υπηρεσίας και 3 χρόνια υπό επιτήρηση.

Δύο χρόνια αργότερα ανέλαβε κάποιους κινηματογραφικούς ρόλους σε ταινίες όπως το Hangover, κατά τη διάρκεια της οποίας όμως, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών με αποτέλεσμα να μη θυμάται καν ότι έπαιζε.

Δείτε το τρέιλερ της νέας τηλεοπτικής σειράς «Μike»
Mike | Official Trailer | Hulu

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα: 


Πώς «οι ληστές του Διαδικτύου» παίρνουν τραπεζικούς κωδικούς από γιατρούς, επιχειρηματίες

Οικονόμου για υπόθεση Ανδρουλάκη: Αν το ήξερε ο πρωθυπουργός δεν θα είχε συμβεί

Αbdulhamid Han: Με «επιστράτευση» των συμμάχων απαντά η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης