Ο Μπεν Άφλεκ είναι υποψήφιος στα Χρυσά Βατόμουρα για το «The Last Duel»

Ο Μπεν Άφλεκ είναι υποψήφιος στα Χρυσά Βατόμουρα για το «The Last Duel»

Πολλοί αντέδρασαν για την προφορά του

last-duel
Στη λίστα με τις χειρότερες ερμηνείες της χρονιάς και τα βραβεία Razzie, βρέθηκε μεταξύ πολλών και το όνομα του ηθοποιού Μπεν Άφλεκ, γεγονός που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις. 
 
Πρόκειται για τον ρόλο του στην ταινία The Last Duel, με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον, ο οποίος εμφανίζεται σαν ένας μεσαιωνικός ιππότης που προκαλεί τον πρώην φίλο του σε μονομαχία, μετά τις κατηγορίες τις γυναίκας του για βιασμό. Ο Άφλεκ εμφανίζεται ως Κόμης Πιέρ. 

Στην ίδια κατηγορία με τον Άφλεκ βρίσκονται και οι: Νικ Κάνον, Μελ Γκίμπσον για το Diana: The Musical, αλλά και ο Τζάρεντ Λέτο για το House of Gucci.

 Οι απόψεις για την ερμηνεία του ηθοποιού διίστανται, με τα σχόλια για την προφορά του να παίρνουν φωτιά, αλλά η απόφαση έχει παρθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεν Άφλεκ έχει στην κατοχή του ήδη δύο Όσκαρ, ενώ ο φίλος και συνεργάτης του Τζορτζ Κλούνεϊ, δήλωσε πρόσφατα πως αξίζει πολλά περισσότερα.



Η υπόθεση του “The Last Duel”
Η ταινία “The Last Duel” περιγράφει μία ιστορία προδοσίας μεταξύ φίλων. Ο ιππότης Jean de Carrouges και ο ιπποκόμος του Jacques Le Gris είναι δύο αγαπημένοι φίλοι. Ο πρώτος φεύγει για τον πόλεμο και όταν επιστρέφει κατηγορεί τον Le Gris ότι βίασε τη γυναίκα του Margerite de Carrouges. Αρχικά κανείς δεν πιστεύει τα λόγια της γυναίκας και ο βασιλιάς δίνει χάρη στον Le Gris, ωστόσο ο Jean επιμένει. Τελικά αποφασίζεται οι δυο τους να μονομαχήσουν μέχρι θανάτου. Όποιος ζούσε θα ήταν αυτός που θα είχε δίκιο, γιατί θα το είχε αποφασίσει ο ίδιος ο θεός να του δώσει ζωή. Αν ο Jean de Carrouges έχανε, η γυναίκα του θα καιγόταν ζωντανή για να τιμωρηθεί για το ψέμα της.

Πάντως το φιλμ δεν τα πήγε καθόλου καλά στο box office, παρά το γεγονός ότι πίσω από τη δημιουργία υπήρχε ο Ρίντλεϊ Σκοτ. Ο σκηνοθέτης σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως η αποτυχία της ταινίας, οφείλεται στους millennials και τα κινητά τηλέφωνα, λέγοντας: “Νομίζω ότι έχει να κάνει με το γεγονός ότι το κοινό σήμερα έχει μεγαλώσει με αυτά τα γαμ… κινητά. Οι millennial δεν θέλουν ποτέ να διδαχθούν κάτι, εκτός και αν τους το πεις στο κινητό τους τηλέφωνο”.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με έξι θέσεις αιμοκάθαρσης απέκτησε το νοσοκομείο της Ικαρίας

Με φανταστική εμφάνιση στους «4» στην Αγία Πετρούπολη η Σάκκαρη-Δείτε βίντεο

Τοπικές βροχές αύριο από το απόγευμα και με μικρή πτώση της θερμοκρασίας




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης