Δούκισσα Νομικού: Τώρα είμαι πιο ερωτευμένη με τον Δημήτρη
«Ήξερα ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς, αλλά τώρα είμαι ακόμα πιο ερωτευμένη με τον Δημήτρη», είπε η Δούκισσα Νομικού για τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη
Η Δούκισσα Νομικού είναι μια ευτυχισμένη σύζυγος και μαμά. Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο «Madame Figaro» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό της και για το γιο της Σάββα.
«Ήξερα ότι θα είναι πολύ καλός μπαμπάς, αλλά τώρα είμαι ακόμα πιο ερωτευμένη με τον Δημήτρη. Όταν τους βλέπω μαζί με τον Σάββα να παίζουν, να ξεκαρδίζονται, είμαι πλήρης», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.
Η αγάπη του ζευγαριού είναι μεγάλη. Η Δούκισσα είχε πει πριν από λίγο καιρό: «Άσε που αρέσω πιο πολύ στον άντρα μου! Με κοιτάζει και η ματιά του εκπέμπει και θαυμασμό, και περηφάνια, και καψούρα, και αγάπη. Είναι πιο ολοκληρωμένο το συναίσθημα. Από την περίοδο που ήμουν έγκυος έλεγα πως μαζί με το παιδί που θα έρθει θέλω με τον άντρα μου να είμαστε μία γροθιά. Πολλές φίλες που έγιναν μαμάδες μού έλεγαν πως συχνά μπορεί να απομακρυνθεί λίγο το ζευγάρι σε αυτή τη φάση γιατί η γυναίκα, χωρίς να το θέλει, ρίχνει όλο το βάρος στο μωρό, οπότε λίγο παραγκωνίζεται ο άντρας. Δεν ήθελα καθόλου να μας συμβεί αυτό και χαίρομαι που το μωράκι μας μάς έχει φέρει πιο κοντά –που ήμασταν ήδη πολύ κοντά. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι, να μείνουμε αγαπημένοι όπως τώρα και να κάνουμε πολλά παιδάκια».
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.