Μετά το τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha και εν μέσω πολλών σεναρίων, ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να κάνει... διακοπές!
Η αποχώρηση του παρουσιαστή από τον Alpha ήταν εδώ και εβδομάδες κοινό μυστικό στην Κάντζα. Όταν ξεκίνησαν οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του ο Μουτσινάς λέγεται πως ζήτησε να μη συνεχίσει το «Δέστε τους» και να κάνει κάτι καινούργιο στο prime time ή στο late night, πρόταση που φυσικά βρήκε αντίθετα τα στελέχη του σταθμού. «Αγκάθι» αποτέλεσε και το οικονομικό, με τις φήμες στην Κάντζα να βοούν ότι ο Μουτσινάς ζήτησε αρχικά το εξωφρενικό για την εποχή μας ποσό των 30.000 ευρώ μηνιαίως προκειμένου να συνεχίσει στο κανάλι.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco