Την απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου της, «Τα γενέθλιά μου», γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι το βράδυ της Δευτέρας η Έλλη Κοκκίνου και στο πλευρό της τραγουδίστριας βρέθηκε η καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή, η Δέσποινα Καμπούρη και πολλοί ακόμη celebrities.
«Σίγουρα δε γινόταν να είναι όλοι εδώ γιατί ξέρω ότι εκείνοι που με αγαπάνε είναι πάρα πολλοί, οπότε εκ των πραγμάτων αυτό ήταν πολύ δύσκολο. Ο άντρας της ζωής μου, (το έχω ξαναπεί είναι ο γιος μου), κοιμάται και η μητέρα μου προσέχει τον γιο μου, οπότε κανείς από τους δύο δεν γινόταν να είναι εδώ», δήλωσε στην «Πρωινή μελέτη» η γνωστή τραγουδίστρια.
Χαρούμενη, χαμογελαστή και πολύ ανανεωμένη η Ελλη Κοκκίνου δήλωσε ότι δεν της λείπει τίποτα από τη ζωή της:«Δεν τα έχω όλα, όλα δεν τα έχει κανείς, αλλά είμαι ευτυχισμένη με αυτά που έχω».
Όταν μάλιστα οι δημοσιογράφοι της είπαν ότι περίμεναν να δουν στο πλευρό της τον Γιώργο Μπόγρη, εκείνη απάντησε χαμογελώντας: «Εσείς το περιμένατε, εγώ πάλι όχι!».
Κλείσιμο
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά, οι οποίες αναρτήθηκαν στο Twitter...
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.