Ο ερωτευμένος Χρήστος Χολίδης μίλησε για την αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτοντας αν του μαγειρεύει, τι τον κέρδισε σε εκείνη και αν τη ζηλεύει.
«Σέβομαι πολύ τους άλλους, αλλά όπως εγώ όταν έρθει μία παρέα στο κέντρο που εμφανίζομαι θα χαιρετήσω μόνο τους άντρες, για να μην παρεξηγηθούν από τις γυναίκες τους, έτσι θέλω να σέβονται εμένα και την συνοδό μου. Ξέρω καλά ότι η Δούκισσα είναι μία κούκλα και θα την θαυμάσουν, αλλά δεν έχω νιώσει ότι προσβάλλομαι από την συμπεριφορά κάποιου απέναντί της. Αν το είχα αισθανθεί να είσαι σίγουρος ότι δεν θα υπολόγιζα ούτε καριέρες, ούτε αναγνωρισιμότητες, ούτε τίποτα», είπε ο τραγουδιστής στο περιοδικό «ΟΚ» σχετικά με το αν ζηλεύει τη σύντροφό του.
Όσο για το ποια στοιχεία σε εκείνη τον κέρδισαν; «Η Δούκισσα είναι ψυχούλα. Δεν έχει ίχνος πονηριάς πάνω της και ότι πει ή ότι κάνει θα είναι με αγάπη. Μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν καθαρή ματιά και δεν υπάρχει στο βλέμμα τους δεύτερες σκέψεις. Την Δούκισσα πέραν της ομορφιάς και της απίστευτης εξωτερικής εμφάνισης, την εκτιμώ πολύ ως άνθρωπο. Μου αρέσει ο τρόπος που κινείται, που μιλάει, που περπατάει και ακόμα όταν είμαστε στο σπίτι και μπορεί να πιάσουμε μία συζήτηση και δεν μας ακούει κανείς, αποκλείεται να μου πει κακό για κάποιον άνθρωπο».
Του μαγειρεύει αλήθεια η Δούκισσα; «Ναι, μαγειρεύει. Δεν είναι σαν τον Σκαρμούτσο ακόμα, αλλά προσπαθεί. Θυμάμαι είχε φτιάξει μια φορά τυρόπιτα και παρόλο που δεν πεινούσα, έφαγα και κόντεψα να σκάσω από το φαγητό για να την κάνω να ευχαριστηθεί. Είναι πολύ καλή στη ζαχαροπλαστική. Φτιάχνει πολύ ωραίο σουφλέ σοκολάτας».
Κλείσιμο
Τέλος όσον αφορά στο γάμο, είπε: «Δε με φοβίζει ο γάμος ως έννοια. Αλλά είτε αποφάσιζα να παντρευτώ είτε να συμβιώσω με μια κοπέλα, δεν θα ήθελα να χωρίσω. Για μένα ο γάμος είναι συνυφασμένος με την οικογένεια. Οπότε όταν αποφασίσω να παντρευτώ μάλλον θα είναι όταν θέλω να γίνω πατέρας».
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.