Χρήστος Χολίδης: Πρώτη φορά νιώθω έτσι

Χρήστος Χολίδης: Πρώτη φορά νιώθω έτσι

Ο γνωστός τραγουδιστής δε δίστασε να παραδεχθεί πως οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές για εκείνον εξαιτίας της αγαπημένης του, Δούκισσας.

Χρήστος Χολίδης: Πρώτη φορά νιώθω έτσι
Αυτά θα είναι τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί! Ο λόγος για τον Χρήστο Χολίδη και τη Δούκισσα Νομικού, που αποτελούν ένα από τα ομορφότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για τα φετινά Χριστούγεννα και δε δίστασε να παραδεχθεί πως οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές για εκείνον εξαιτίας της αγαπημένης του, Δούκισσας.

Κλείσιμο
«Κάθε Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Αυτά θα είναι ακόμα καλύτερα. Όπως όλοι οι άνθρωποι, είμαι χαρούμενος για τα Χριστούγεννα, και για την παρέα που θα έχω», είπε αρχικά ο Χρήστος Χολίδης και συνέχισε: «Είμαι ένα αγόρι που έχει ένα κορίτσι, όπως πολλοί άλλοι. Μπορώ να σου πω ότι είμαι καλά και πρώτη φορά νιώθω έτσι. Τώρα, όλα τα άλλα καλύτερα να μην τα λες, παρά μόνο στον άνθρωπό σου».

Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου, ανέφερε: «Το πιο ωραίο είναι να σου έρθει ξαφνικά αυτό, αλλά νομίζω είναι ακόμα νωρίς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης