Χρήστος Χολίδης: Θέλω να είμαι εγώ ο κυνηγός

Χρήστος Χολίδης: Θέλω να είμαι εγώ ο κυνηγός

Έχοντας δηλώσει …παραδοσιακός άντρας, ο τραγουδιστής είπε ότι δεν του αρέσει καθόλου να τον φλερτάρουν οι γυναίκες.

Χρήστος Χολίδης: Θέλω να είμαι εγώ ο κυνηγός
Στην εκπομπή «Μίλα» ήταν καλεσμένος ο Χρήστος Χολίδης, ο οποίος μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου, τη Μαρία Σταματέρη και την Τζούλη Αγοράκη για τα επαγγελματικά αλλά και για τα προσωπικά του.

Έχοντας δηλώσει …παραδοσιακός άντρας, ο τραγουδιστής είπε ότι δεν του αρέσει καθόλου να τον φλερτάρουν οι γυναίκες. «Μ' αρέσει πάντα να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση, μ' αρέσει να φλερτάρω εγώ και να μην γίνεται το ανάποδο. Θέλω να προσπαθώ για να κατακτήσω μια γυναίκα, έτσι ήθελα να γίνεται από όταν ήμουν μικρός. Τώρα από ό,τι βλέπω αλλάζουν λίγο τα πράγματα, εγώ προσπαθώ να παραμένω στα παλιά, έτσι όπως ήταν τότε... Είναι αλλιώς να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις κάτι... Θέλω να είμαι εγώ ο κυνηγός», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος στην γυναικοπαρέα του Star.

Κλείσιμο
Σε περίπτωση που το κορίτσι του έμενε έγκυος; «Εγκεφαλικό! Είναι να μην σου τύχει... Εγώ θα πάθαινα εγκεφαλικό! Εμένα μ' αρέσει τα πράγματα να γίνονται με μια σειρά. Η σειρά είναι ερωτεύεσαι, παντρεύεσαι, κάνεις οικογένεια. Αν ξεκινήσεις από το τέλος και φτάσεις στην αρχή... Άμα έρθει, θυμάσαι τον Forest Gump, που αρχίζει και τρέχει;», είπε χαριτολογώντας.

Όσο για τη ζήλεια... «Ζηλεύω μέσα σε λογικά πλαίσια. Δεν ψάχνω κινητά, δεν είμαι της βίας και της φωνής... Μου έχουν κάνει σκηνή ζηλοτυπίας, αλλά όχι να μου ψάξουν κινητό και τέτοια. Μόλις γίνει αυτό, η πόρτα ανοίγει και... φεύγουν.»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης