Στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο, βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη για να περάσει, όπως κάθε χρόνο, τους καλοκαιρινούς μήνες. Η παρουσιάστρια που έχει συνδεθεί με το συγκεκριμένο μέρος λόγω του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου, που κατάγεται από εκεί έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για αυτό.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους μια σειρά από στιγμιότυπα από την παραμονή της στην Άνδρο.
Σε αυτά, φαίνεται να ποζάρει καθιστή σε μια πετρόχτιστη προκυμαία, φορώντας ένα μακρύ αμάνικο φόρεμα και σανδάλια. Έχοντας ως φόντο τη θάλασσα, η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε, κοιτώντας χαμογελαστή τον φακό. «Στο νησί», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της ανάρτησης.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.