Γιώργος Αγγελόπουλος: Η απάντησή του στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού
Όταν είμαστε μαζί με την κόρη μου, αυτές οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες και αξέχαστες, δήλωσε
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για τη ζωή του ως πατέρας, τις δουλειές που κάνει στο σπίτι, τις στιγμές που περνάει με την κόρη του και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.
Ο πρώην παίκτης και νικητής του «Survivor» συμμετείχε σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, όπου τον συνάντησε η κάμερα του «Happy Day».
«Είμαστε καλά, σε ρυθμούς μπέμπας. Τώρα που τελείωσα τις υποχρεώσεις μου με την Κύπρο είχα λίγο περισσότερο χρόνο. Δόξα τω Θεώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d77k3rszvlqx)
Σε ερώτηση για το εάν βοηθά τη σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση, σε δουλειές σχετικές με την κόρη τους, ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Ε, ντάξει, δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα, αλλά κάνω αρκετά πράγματα. Καλύπτω κενά κατά κάποιον τρόπο. Όταν είμαστε μαζί με την κόρη μου, αυτές οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες και αξέχαστες. Ευτυχώς είχα λίγο χρόνο που αυτούς τους πρώτους μήνες έχει την ιδιαίτερη γλύκα το παιδί».
Τέλος, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. «Ό,τι θέλει ο Θεός», απάντησε.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco