Το «Survivor All Star» ολολκληρώθηκε πριν από μια εβδομάδα, με τον Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής και να κερδίζει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Κατά τη διάρκεια προβολής του ριάλιτι επιβίωσης, είναι από τα θέματα που συζητιόντουσαν αρκετά ήταν αυτό της γκρίνιας της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στον σύντροφό της, τόσο στην καλύβα, όσο και στα αγωνίσματα.
Η ίδια απάντησε ωστόσο σε όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν με χιουμοριστική διάθεση δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο TikTok.
Σε ερώτηση: «Νομίζεις ότι ο Σάκης αντέχει ακόμα τη γκρίνια σου;», απάντησε: «Όχι μόνο την αντέχει, δεν μπορεί χωρίς αυτή».
Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη ο Σάκης Κατσούλης ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής «Οι Δεκατιανοί» για τη γκρίνια της κοπέλας του, στο οποίο απάντησε χαρακτηριστικά: ««Δεν είναι τόσο γκρινιάρα όσο το έχετε δει εσείς. Μου το είπε η Μαριαλένα, επειδή βγήκε και μια μέρα νωρίτερα από μένα, ότι την έχουν βγάλει πολύ γκρινιάρα. Είναι ο άνθρωπός μου, είναι απόλυτα λογικό. Δεν είμαστε απλοί φίλοι, εμείς είμαστε ζευγάρι».
«Το θέμα είναι ότι η παραγωγή θα δείξει την γκρίνια, δεν θα δείξει το υπόλοιπο κομμάτι. Ότι είμαστε μια χαρά. Οπότε γκρίνια… γκρίνια… γκρίνια. Βγήκε γκρινιάρα η Μαριαλένα, η οποία δεν είναι. Στην πραγματική ζωή κιόλας δεν είναι καθόλου» είπε στο τέλος.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco