Ευγενία Νιάρχου: Από την Σπετσοπούλα, στο Ηρώδειο

Ευγενία Νιάρχου: Από την Σπετσοπούλα, στο Ηρώδειο

Στην Ελλάδα έκλεισε τα 37 της χρόνια η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου με ένα «κλειστό» πάρτι στον παράδεισο της οικογένειας, ενώ την Κυριακή πήγε Ηρώδειο

Ευγενία Νιάρχου: Από το πάρτι γενεθλίων στη Σπετσοπούλα, στο Ηρώδειο για τους Kraftwerk
EYGENIA_NIARXOY_2
Στην Ελλάδα γιόρτασε και φέτος τα γενέθλιά της η Ευγενία Νιάρχου, όχι όμως στην αγαπημένη της Μύκονο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες στον ιδιωτικό παράδεισο των Νιάρχων, τη μυθική Σπετσοπούλα.

Η νεαρή κληρονόμος και σχεδιάστρια κοσμημάτων είχε δίπλα της λίγους πολύ στενούς φίλους αυτή την ιδιαίτερη μέρα, έσβησε την τούρτα της και απόλαυσε την βραδιά.
evg_2
evg_3
evg1

Κλείσιμο
Πέρυσι είχε καλέσει γύρω στα είκοσι άτομα στην βίλα που έχει αγοράσει στη Μύκονο για ένα δείπνο γενεθλίων, ενώ κάποιοι από αυτούς την συνόδευσαν την επόμενη μέρα σε μια εκδρομή στην Πάρο.
Φέτος η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου προτίμησε τον Αργοσαρωνικό, ενώ πετάχτηκε και στις Σπέτσες, ένα νησί που αγαπάει πολύ από μικρή, όταν πήγαινε με τους γονείς της.
361402898_642124851209989_8402472737147973871_n

Φυσικά κολύμπησε στα τουρκουάζ νερά, επιλέγοντας μια σχετικά βραχώδη παραλία, όπου κάποιος φίλος την φωτογράφισε να κάθεται χαλαρά φορώντας μόνο το μπικίνι της.

Πριν ταξιδέψει στη Μύκονο όπως πράττει κάθε χρόνο για δύο τουλάχιστον εβδομάδες, πετάχτηκε την Κυριακή το απόγευμα στην Αθήνα για να πάει μαζί με φίλο της στο Ηρώδειο.
IMG_6478
IMG_6479

Στο αρχαίο θέατρο, που ήταν κατάμεστο, εμφανίστηκαν οι πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής μουσικής Kraftwerk, παραδίδοντας μαθήματα αντοχής στο χρόνο.
Η Ευγενία Νιάρχου απόλαυσε το διάσημο Γερμανικό συγκρότημα και ανέβασε βίντεο στην σελίδα της στο Instagram, ενώ αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας, περίμενε υπομονετικά να εξέλθει από το θέατρο χαμογελώντας.

Δείτε βίντεο: Ευγενία Νιάρχου: Από το πάρτι γενεθλίων στη Σπετσοπούλα, στο Ηρώδειο για τους Kraftwerk
Ευγενία Νιάρχου: Από το πάρτι γενεθλίων στη Σπετσοπούλα, στο Ηρώδειο για τους Kraftwerk

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης