Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ζει την εναλλακτική ζωή που επιθυμεί, κοντά στη φύση. O ηθοποιός καθημερινά κάνει γιόγκα, τρώει υγιεινά και αυτοσυγκεντρώνεται καταφέρνοντας την ψυχική και πνευματική ευεξία του.
Ο ηθοποιός, λοιπόν, ενέπνευσε τη συνάδελφό του Άντα Λιβιτσάνου, η οποία εδώ και χρόνια έχει αλλάξει πλεύση και δημιουργεί ευφάνταστες τούρτες στο ζαχαροπλαστείο που διατηρεί. Έφτιαξε λοιπόν μια τούρτα με τον... ηθοποιό να κάθεται σε ένα κορμό δέντρου και να κάνει γιόγκα! Ο Θανάσης ενθουσιάστηκε με την τούρτα του και μοιράστηκε στο Instagram την φωτογραφία.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.