Όλα ήταν έτοιμα για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη. Οι δύο ηθοποιοί ήταν προγραμματισμένο να ανεβάσουν τη θεατρική παράσταση «Δάφνες και Πικροδάφνες». Τελευταία στιγμή, φαίνεται πως ήρθε μια ξαφνική αποχώρηση για να ανατρέψει τα δεδομένα.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Happy Day, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς, με αποτέλεσμα ο Παύλος Χαϊκάλης να αποχωρήσει – ο Πέτρος Φιλιππίδης ηγείται του θεατρικού σχήματος. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Παύλος Χαϊκάλης αποχωρεί από τη συγκεκριμένη παράσταση, καθώς ήταν να συνεργαστούν στο ίδιο έργο το 2015 αλλά πάλι είχε φύγει ο ηθοποιός.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.