Κορωνοϊός: «Είναι δύσκολη κατάσταση αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού» λέει φορέας του ιού στις Σέρρες

Κορωνοϊός: «Είναι δύσκολη κατάσταση αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού» λέει φορέας του ιού στις Σέρρες

Έως αυτή τη στιγμή 7 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στο νομό Σερρών - Ένας 44 χρονος πυροσβέστης είναι το 7ο επιβεβαιωμένο κρούσμα

serres_koronoios
Ένας 44χρονος πυροσβέστης είναι το 7ο επιβεβαιωμένο κρούσμα φορέα κορωνοϊού στο νομό Σερρών. Πρόκειται για τον κ. Δαμιανό Υφαντίδη από τη Ροδόπολη Σερρών, ο οποίος είναι απύρετος και τελεί υπό καραντίνα στο σπίτι του.

Λειτουργώντας υπεύθυνα και με αίσθημα ευθύνης, ο κ. Υφαντίδης ανακοίνωσε μ’ ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, πως είναι θετικός στον ιό, πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη σύζυγό του και το παιδί τους και πως δεν υπάρχει λόγος πανικού, αφού λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.

Αναφέρει ο ίδιος συγκεκριμένα: «Πριν λίγο ενημερώθηκα ότι είμαι θετικός στον κορονοϊο. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων λοιπόν... Όλες αυτές τις μέρες ήμουν είμαι και θα είμαι για όσο χρειαστεί εντός της οικίας φυσικά, σε καραντίνα για την Λαμπρινή και την μικρή μας οι οποίοι και δεν νόσησαν. Είμαι 48 ώρες απύρετος και το έχω ξεπεράσει. Να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους συναδέλφους και φίλους οι οποίοι με συμπαραστάθηκαν και μου συμπαραστέκονται. Ένα ξεχωριστό μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μου ο οποίος έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον μέχρι και τώρα. Θα ήθελα τον σεβασμό προς εμένα και την οικογένεια μου. Ήταν δύσκολη κατάσταση αλλά δεν υπάρχει λόγος πανικού. Παίρνω τα μέτρα μου για να προφυλάξω εσάς και την οικογένεια μου»

Έως αυτή τη στιγμή 7 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊου στο νομό Σερρών. Από αυτά τέσσερεις φορείς έχουν στενή συγγενική σχέση μεταξύ τους. Τα τελευταία κρούσματα, εκτός του 44χρονου πυροσβέστη, αφορούν κατοίκους του χωριού Αλιστράτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: 25 οι νεκροί στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Αψηφούν τα περιοριστικά μέτρα στο Γ΄ Τελωνείο Πειραιά και συνωστίζονται στην είσοδο

Κορωνοϊός: Θετική και η μητέρα του βρέφους από τη Φθιώτιδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ