Κορωνοϊός-ΘΕΜΑ 104,6: Η ζωή στο σπίτι, οι ψυχολογικές επιπτώσεις - Απαντά ο καθηγητής Λ. Παπαγεωργίου

Κορωνοϊός-ΘΕΜΑ 104,6: Η ζωή στο σπίτι, οι ψυχολογικές επιπτώσεις - Απαντά ο καθηγητής Λ. Παπαγεωργίου

Οι ακροατές του ΘΕΜΑ 104,6 μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις και τις απορίες τους γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού και κάθε μέρα, 1 με 2 το μεσημέρι, στην εκπομπή με την ιατρική συντάκτρια του ΘΕΜΑτος Τότα Καρλατήρα και τον Γιάννη Μακρυγιάννη

giatros-thema1046
«Εσείς ρωτάτε, οι ειδικοί απαντούν»: Κορυφαίοι επιστήμονες, καθηγητές, γιατροί και άλλοι ειδικοί γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού και τις επιπτώσεις της απαντούν για όλα όσα ενδιαφέρουν του πολίτες. Τι πρέπει να κάνει ο καθένας μας, πώς προφυλάσσονται οι ευπαθείς ομάδες, τι πρέπει να γνωρίζουμε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Οι ακροατές του ΘΕΜΑ 104,6 μπορούν να υποβάλλουν τις ερωτήσεις και τις απορίες τους γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού και κάθε μέρα, 1 με 2 το μεσημέρι, στην εκπομπή με την ιατρική συντάκτρια του ΘΕΜΑτος Τότα Καρλατήρα και τον Γιάννη Μακρυγιάννη, οι ειδικοί απαντούν για όλα.

Σήμερα Πέμπτη μιλά στην εκπομπή ο Διευθυντής της Α’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινήτειου και Καθηγητής Ψυχιατρικής στο καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Λάμπης Παπαγεωργίου

Σημειωτέον ότι οι Πρυτανικές Αρχές του ΕΚΠΑ, σε συνεργασία με την Α’ Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου, υπό την ευθύνη του κ. Παπαγεωργίου ξεκινούν τηλεφωνική γραμμή βοήθειας, συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης των συμπολιτών μας, αλλά και ανοικτές Γραμμές Βοήθειας μέσω τηλεδιάσκεψης (Skype) για την αντιμετώπιση του ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥ των συμπολιτών μας.

Κλείσιμο
Τόσο η τηλεφωνική γραμμή βοήθειας όσο και οι ανοικτές Γραμμές Βοήθειας μέσω τηλεδιάσκεψης (Skype) προσφέρουν ένα παράθυρο διαλόγου, συμβουλών και ελπίδας και δίνουν τη δυνατότητα σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως: Παθολογικό Άγχος, Παθολογικό Φόβο, Πανικό να μιλήσουν, να στηριχθούν και να έλθουν πιο κοντά στη λύση του προβλήματος.

Στα αιτήματα ψυχολογικής βοήθειας απαντούν ψυχίατροι και ψυχολόγοι από το Επιστημονικό Διδακτικό Προσωπικό και τους συνεργάτες της Α’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου.

Στείλτε τώρα στο email: onair@themaradio.gr, ή καταθέστε στο τηλέφωνο 2155651046 τις ερωτήσεις ή τις απορίες σας… Ή απλώς αφήνετε εδώ σε μορφή σχολίου οτιδήποτε θέλετε να απαντηθεί…

Διαβάστε επίσης:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σε ισχύ το νέο μέτρο για τον κορωνοϊό - Πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις

Κρούσματα κορωνοϊού: Κρίσιμος ο Απρίλιος - Αγωνία για τα νησιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK