Κορωνοϊός - Ιταλία: Τρελάθηκε ο περιφερειάρχης του Πιεμόντε με τον συνωστισμό στο Τορίνο

Κορωνοϊός - Ιταλία: Τρελάθηκε ο περιφερειάρχης του Πιεμόντε με τον συνωστισμό στο Τορίνο

«Απαράδεκτο» χαρακτήρισε ο Αλμπέρτο Τσίριο τον συνωστισμό στους εμπορικούς δρόμους του Τορίνο την Κυριακή, μετά το άνοιγμα των καταστημάτων

torino1
Ο Αλμπέρτο Τσίριο, περιφερειάρχης της περιοχής του Πιεμόντε με πρωτεύουσα το Τορίνο, δήλωσε ότι είναι «απαράδεκτος» ο συνωστισμός που δημιουργήθηκε χθες, μετά τη μείωση των περιοριστικών μέτρων και το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων.

«Οι εικόνες που είδα χθες σε ορισμένες κεντρικές οδούς του Τορίνο μου θυμίζει σκηνές καλοκαιριού και είναι κάτι που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον εαυτό μας», τόνισε ο Τσίριο. «Ο συνωστισμός αυτός είναι απαράδεκτος. Σήμερα θα λάβω μέρος σε ειδική συνεδρίαση και θα ζητήσω από τον νομάρχη να υιοθετήσει πολύ αυστηρά μέτρα», πρόσθεσε.



Ο περιφερειάρχης υπογράμμισε παράλληλα ότι βάσει των επιδημιολογικών στοιχείων που διαθέτει, θα πρέπει να συνεχιστεί η διδασκαλία εξ αποστάσεως, τόσο στα λύκεια, όσο και στα γυμνάσια της περιοχής του. Τα σχολεία του Πιεμόντε θα ξανανοίξουν μετά τα Θεοφάνεια, με «κυλιόμενα ωράρια», ώστε η χωρητικότητα των μέσων μαζικής μεταφοράς να μην ξεπεράσει το 50%.




Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Με κλειστές τις πόρτες της εκκλησίας η λειτουργία του Αγίου Ανδρέα

Ρομέν Γκροζάν: Ο οδηγός που βγήκε ζωντανός από την πύρινη κόλαση

Περίεργο περιστατικό στο… ασανσέρ του ψευδομουφτή Ξάνθης, καταγγέλλει η Τουρκία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ