Πανδημία- Βραζιλία: Μειωμένος για δεύτερη ημέρα ο αριθμός των νεκρών

Πανδημία- Βραζιλία: Μειωμένος για δεύτερη ημέρα ο αριθμός των νεκρών

Ο απολογισμός των θυμάτων έχει φθάσει τους 160.253 νεκρούς

Πανδημία- Βραζιλία: Μειωμένος για δεύτερη ημέρα ο αριθμός των νεκρών
Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 8.501 νέες μολύνσεις από τον SARS-CoV-2 και διαπιστώθηκαν άλλοι 179 θάνατοι ασθενών εξαιτίας της COVID-19.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα που οι νεκροί σε 24ωρη βάση ειναι κάτω απο 200. Τις προηγούμενες εβδομάδες οι ασθενείς που κατέληγαν καθημερινά εξαιτίας της νόσου ήταν απο 200 έως και 500.

Στη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχουν πλέον καταγραφεί 5.554.000 κρούσματα του κορονοϊού αφότου η πανδημία άρχισε να εξαπλώνεται στην επικράτειά της, ενώ ο απολογισμός των θυμάτων έχει φθάσει τους 160.253 νεκρούς, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Πρόκειται αντίστοιχα για τον τρίτο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων στον κόσμο, πίσω μόνο από αυτούς που έχουν ανακοινωθεί στις ΗΠΑ και την Ινδία, και για τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στην υφήλιο, πίσω μόνο από αυτόν των ΗΠΑ.

Ειδήσεις σήμερα

Αυστρία: Επίθεση σε συναγωγή και πυροβολισμοί στο κέντρο της Βιέννης (βίντεο)

Lockdown σε Θεσσαλονίκη - Σέρρες: Τηλεκπαίδευση και για τα λύκεια - Τι ισχύει για τα sms στο 13033

Κορωνοϊός: Μέσα σε μια εβδομάδα υπερδιπλασιάστηκε ο δείκτης θετικότητας των τεστ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ