Κρούσματα κορωνοϊού: Στους 102 νεκρούς - Κατέληξε ηλικιωμένη στην Αλεξανδρούπολη
Η άτυχη γυναίκα ήταν ηλικίας 86 ετών
Άλλο ένα θύμα μετρά η Ελλάδα από τον κορωνοϊό καθώς όπως έγινε γνωστό το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης κατέληξε μια ηλικιωμένη στην Αλεξανδρούπουλη.
Η άτυχη γυναίκα, η οποία είναι ο 102ος νεκρός από κορωνοϊό στην Ελλάδα, ήταν ηλικίας 86 ετών.
Την Μεγάλη Τρίτη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μια 96χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας για τον κορωνοϊό καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας τα κρούσματα στην Ελλάδα έχουν φτάσει τα 2.170με 76 ασθενείς να είναι διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ.
Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε, επίσης, ότι ο ρυθμός μετάδοσης της νόσου στην Ελλάδα (R0) έχει μειωθεί και πλέον είναι κάτω από 1, δηλαδή ένας ασθενής μολύνει λιγότερους από έναν υγιή.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.