Οι τρεις πρόεδροι των Ανωτάτων Δικαστηρίων, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός της χώρας και αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, συναποφάσισαν, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού να χορηγήσουν τον μισό μισθό τους στον σχετικό ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για τον Covid-19.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Αθάνασιος Ράντος, ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, ο πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννης Σαρμάς και ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, λόγω της πανδημίας, συναποφάσισαν να χορηγήσουν το 50% του μισθού τους στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί.
Υπενθυμίζεται, ότι ήδη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε όλους τους βουλευτές της Ν.Δόπως και τους υπουργούς και τους υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του κορωνοίου, το ίδιο έπραξε και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.
Το ταξίδι που θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις μια χώρα τη στιγμή που αλλάζει, και να ανακαλύψεις έναν προορισμό που μόλις αρχίζει να αποκαλύπτει τους θησαυρούς του.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.