Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Νίκος Δένδιας είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μαροκινό ομόλογό του κ.Nasser Bourita, προκειμένου να διευκολυνθεί ο επαναπατρισμός περί των 100 Ελλήνων πολιτών από το Μαρακές, με έκτακτη πτήση της Aegean Airlines. Ο κ. Bourita διαβεβαίωσε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή.
Ο επαναπατρισμός των Ελλήνων αναμένεται να γίνει κατ' εξαίρεση της απόφασης της κυβέρνησης του Μαρόκου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, η οποία προβλέπει την επ’ αόριστον αναστολή όλων των αεροπορικών συνδέσεων της χώρας με το εξωτερικό, με έναρξη εφαρμογής τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16/03/2020.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.