Κορωνοϊός στην Κύπρο: Κλείνουν τα σχολεία στα Κατεχόμενα
Κορωνοϊός στην Κύπρο: Κλειστά μέχρι τις 16 Μαρτίου τα σχολεία, ο Μουσταφά Ακιντζί κάλεσε το κοινό να εφαρμόζει τακτικά τα μέτρα πρόληψης,
Μανώλης Καλατζής
Κλειστά μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Μαρτίου, θα παραμείνουν τα σχολεία στα κατεχόμενα.
Η απόφαση λήφθηκε μετά τη νέα σημερινή συνεδρία του λεγόμενου «υπουργικού» συμβουλίου, η οποία απόφαση θα επανεξεταστεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Σε δηλώσεις του ο Μουσταφά Ακιντζί κάλεσε το κοινό να εφαρμόζει τακτικά τα μέτρα πρόληψης, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη της λήψης άμεσων μέτρων με στόχο να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού.
Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προκληθεί πανικός, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι τα μέτρα που λήφθηκαν θα έχουν θετικά αποτελέσματα.
Στα κατεχόμενα μπήκαν σε καραντίνα και τρία ξενοδοχεία.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή