Μετά από μήνυση που υποβλήθηκε σε βάρος του από πρόσωπο του επαγγελματικού του περιβάλλοντος - Ο Μένιος Φουρθιώτης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και του ορίσθηκε τακτική δικάσιμος
Ήταν εχθές το πρωί, λίγο μετά τις 11 όταν τρεις άνδρες περνούσαν το κατώφλι του καναλιού ΝΕΟ ΕΨΙΛΟΝ, στο Περιστέρι. Χωρίς τις απαραίτητες συστάσεις και με βήμα γοργό κατευθύνθηκαν στο γραφείο του αλλοτινού πρίγκιπα του καναλιού Μένιου Φουρθιώτη και χωρίς πολλά λόγια άρχισαν να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι και το σώμα.
Τα βάσανα του παρουσιαστή δεν έληξαν ωστόσο εκεί καθώς σήμερα το μεσημέρι, τη στιγμή που έβγαινε από το κανάλι, αντί να επιβιβαστεί στο πολυτελές υβριδικό BMW του, επιβιβάστηκε σε... περιπολικό. Η σύλληψη έγινε με την διαδικασία του Αυτόφωρου μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εις βάρος του πρόσωπο από το επαγγελματικό του περιβάλλον.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την στιγμή της σύλληψής του, έβριζε και απειλούσε τους αστυνομικούς. Οι αστυνομικοί σκέφτονται σοβαρά να προβούν κι εκείνοι σε μήνυση. Αφού πέρασε από εισαγγελέα, ο παρουσιαστής αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.