Κορωνοϊός, Ηλεία: Νοσηλεύεται ο ιερέας που συνταξίδεψε με τον 66χρονο στο Σινά και έκανε δηλώσεις - «Οι μισοί είχαμε πυρετό και βήχα»

Κορωνοϊός, Ηλεία: Νοσηλεύεται ο ιερέας που συνταξίδεψε με τον 66χρονο στο Σινά και έκανε δηλώσεις - «Οι μισοί είχαμε πυρετό και βήχα»

Κλήθηκε από τον ΕΟΔΥ για να εξεταστεί και μετέβη πριν από λίγο στο νοσοκομείο του Ρίου- Νοσηλεύεται σε απομόνωση έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών του- Δείτε το βίντεο

papas_amaliada
Στο νοσοκομείο του Ρίου μετέβη πριν από λίγη ώρα ο ιερέας που διοργάνωσε την εκδρομή στο Σινά, όπου κόλλησε κορωνοϊό ο 66χρονος από την Αμαλιάδα. Ο 66χρονος είχε ταξιδέψει μαζί με ακόμη 53 άτομα σε θρησκευτική εκδρομή στο Ισραήλ, από τις 19 έως τις 27 Φεβρουαρίου, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση από τον ΕΟΔΥ, τόσο των ατόμων που βρίσκονταν μαζί με τον 66χρονο στην εκδρομή.

Στο πλαίσιο αυτό κλήθηκε από τον ΕΟΔΥ και ο παπά Γιώργης για να εξεταστεί, καθώς όπως είπε στους δημοσιογράφους, παρουσιάζει δέκατα και λίγο βήχα.

Ο παπα Γιώργης στο νοσοκομείο του Ρίου, για τον κορονοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στην εκδρομή συμμετείχαν:

- 15 άτομα είναι από τον δήμο Πηνειού,

Κλείσιμο
- 10 άτομα από τον δήμο Πύργου,

- 15 άτομα από δήμο Ήλιδας,

- 10 άτομα από την Πάτρα και

- 2 από τη Ζάκυνθο

Οι περισσότεροι από τους 52 έχουν μπει ήδη σε καραντίνα στο νοσοκομείο και εξετάζονται.  Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες ο νομός Ηλείας εξετάζεται για το αν θα γίνει ο πρώτος νόμος που θα μπει εξολοκλήρου σε καραντίνα.

Οι δήμοι του νόμου πραγματοποιούν συσκέψεις για τα μέτρα που θα λάβουν.



Πηγή: TheBest.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης