Swingers: Επιστρέφουν στην Κρήτη για «ατελείωτες» σαρκικές απολαύσεις

Swingers: Επιστρέφουν στην Κρήτη για «ατελείωτες» σαρκικές απολαύσεις

Σαμπάνιες, φρέσκα ψάρια, αφροδισιακά θαλασσινά και θεματικές «πιπεράτες» βραδιές ανταλλαγής συντρόφων θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με τους διοργανωτές, το άκρως ερωτικό εξαήμερο - Το 80% των δωματίων μας έχει καλυφθεί για τον μήνα Μάιο από τους swingers, λέει ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου που θα τους φιλοξενήσει

swingers0
Πριν από κάποιες εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει η είδηση για ένα μεγαλιώδες πάρτι σε βίλα των βορείων προαστίων όπου πρωταγωνίστησαν ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας σε ένα όργιο ανταλλαγής συντρόφων. Το γνωστό σε όλους πλέον «swinging» έχει μπει για τα καλά στη σύγχρονη ζωή εκατοντάδων ζευγαριών, τα οποία αναζητούν τη σαρκική απόλαυση έξω από τις νόρμες και τη ρουτίνα μιας συμβατικής σχέσης.

Το μότο που κυριαρχεί είναι: όσο πιο πολλοί, τόσο πιο επιτυχημένη η ανταλλαγή. Στη χώρα μας, εκτός από τα διάφορα σπίτια ή συγκεκριμένα μπαρ, χιλιάδες swingers από όλο τον κόσμο έρχονται για να απολαύσουν το σεξ με αγνώστους στο πεντάστερο ξενοδοχείο του Νίκου Χαλκιαδάκη, στη Σταλίδα της Κρήτης. Το ξενοδοχείο μετατρέπεται εκείνες τις ημέρες στον απόλυτο παράδεισο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Χλιδή, χρώματα, αρώματα, σαμπάνιες, φρέσκα ψάρια, αφροδισιακά θαλασσινά, και θεματικές πιπεράτες βραδιές ανταλλαγής συντρόφων θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με τους διοργανωτές, το άκρως ερωτικό εξαήμερο των swingers.

doc_20150626_1486674_halikiadakis

Ο ξενοδόχος και πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης μίλησε στο protothema.gr πως η συμμετοχή των swingers είναι και φέτος πολύ μεγάλη και μας περιέγραψε την καθημερινότητα των swingers κατά τη διαμονή τους στο νησί. Η ιδέα του «έσκασε» πριν πέντε χρόνια, όταν ο Νίκος πήγε στην Αυστρία για μια τουριστική έκθεση. Εκεί, ένας τύπος του έριξε κατά λάθος μπίρα. Ήταν ο επικεφαλής του μεγαλύτερου club των swingers στην Ευρώπη. Γνωρίστηκαν και το πρώτο σεξουαλικό πάρτυ έγινε πραγματικότητα ένα χρόνο μετά.

Κλείσιμο
Σήμερα, ο Νίκος μιλάει για τις φετινές συμμετοχές. «Το 80% των δωματίων μας έχει καλυφθεί αυτή τη στιγμή και πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα έχει καλυφθεί και 100%. Είναι σαράντα εθνικότητες, έχουν κλείσει και Έλληνες από τώρα για τον μήνα Μάιο και αυτό μας χαροποιεί. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και κάθε χρόνο έρχονται στο ξενοδοχείο μας οι swingers.

Πιστοί στο ραντεβού τους, η επίσκεψή τους έχει γίνει πια θεσμός για την περιοχή μας. Έρχονται για να διασκεδάσουν. Η τιμή του δωματίου εκείνη την εποχή είναι τέσσερις φορές πάνω από την τιμή του δωματίου την εποχή του Αυγούστου.

Άλλωστε αυτό είναι ο τουρισμός: διασκέδαση». Ο κ. Χαλκιαδάκης μιλά και για τις συνήθειες που έχουν οι swingers: «Σηκώνονται συνήθως κατά τις 8-8:30 το πρωί. Άλλοι στη συνέχεια προτιμούν να κάνουν γυμναστική, ενώ άλλοι επιλέγουν να χαλαρώσουν στην πισίνα μέχρι το μεσημέρι. Μετά θα πάνε για το μεσημεριανό τους φαγητό. Το απόγευμα συνεχίζουν συμμετέχοντας σε παιχνίδια με τους ανιματέρ που έχουμε, και η βραδιά προχωράει με ποτό, μουσική και φαγητό. Υπάρχουν και οι θεματικές βραδιές, όπως η "λευκή βραδιά" όπου όλοι είναι ντυμένοι στα λευκά, η «αρχαία ελληνική βραδιά», η "ρωμαϊκή βραδιά" κ.λπ.».

480-extra-7589
Cactus_Royal-123479
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης