Νέα Μανωλάδα: Εξετάζουν και για άλλα αδικήματα τον 36χρονο βιαστή και ληστή

Νέα Μανωλάδα: Εξετάζουν και για άλλα αδικήματα τον 36χρονο βιαστή και ληστή

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας έχουν μπει οι δραστηριότητες του 36χρονου Αλβανού που συνελήφθη για τη ληστεία και το βιασμό μιας 53χρονης

xeiropedes
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας Ήλιδας και των συναδέλφων τους του Πύργου έχουν μπει οι δραστηριότητες του 36χρονου Αλβανού που συνελήφθη για τη ληστεία και το βιασμό μιας 53χρονης στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας, καθώς θεωρείται σίγουρο ότι έχει διαπράξει και άλλες παρανομίες μια και το τελευταίο διάστημα έχει κατηγορηθεί για κλοπές και άλλα αδικήματα.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας στον κεντρικό σταθμό του ΚΤΕΛ Ηλείας στον Πύργο τη στιγμή που ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί σε λεωφορείο με προορισμό την Καλαμάτα, όπου φέρεται να κατοικεί. Πάνω του οι αστυνομικοί βρήκαν 130 ευρώ και τα κατέσχεσαν ως προερχόμενα από τη ληστεία σε βάρος της 53χρονης και της 76χρονη μητέρας της.

Ο Αλβανός φέρεται ότι εισέβαλε στο σπίτι των δυο γυναικών χωρίς να τις γνωρίζει, τις απείλησε ότι θα τις χτυπήσει και κλείδωσε την 76χρονη στην τουαλέτα. Στην 53χρονη κόρη της είπε ότι είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό και θα τίναζε τη μητέρα της στον αέρα, αν δεν υπάκουε στις εντολές του. Έπειτα, της ζήτησε χρήματα αλλά εκείνη είχε μόνο 40 ευρώ που δεν του φάνηκαν αρκετά.

Έτσι, την υποχρέωσε να γυρίζουν μαζί πόρτα-πόρτα τα σπίτια της γειτονιάς και να ζητάει... δανεικά για να του δώσει! Στο πρώτο σπίτι αρνήθηκαν να της δώσουν χρήματα, ενώ στο δεύτερο της έδωσαν 100 ευρώ τα οποία η γυναίκα έδωσε στον δράστη. Όπως κατήγγειλε αργότερα, επέστρεψαν μαζί στο σπίτι της, όπου την υποχρέωσε να γδυθεί και την βίασε! Όταν έφυγε ο 36χρονος, η 53χρονη απελευθέρωσε τη μητέρα της, ειδοποίησαν την Ασφάλεια Ήλιδας και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Πάτρας για να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Κλείσιμο
Ωστόσο, με την περιγραφή του δράστη και με δεδομένο ότι δεν ήταν από την περιοχή, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στους σταθμούς λεωφορείων και τα σημεία εξόδου από τη Νέα Μανωλάδα, με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να εντοπιστεί και να συλληφθεί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία, βιασμό και παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς, καθώς βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα και σήμερα θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης