Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Έκλεψαν το τζιπ του νεκρού ζευγαριού

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Έκλεψαν το τζιπ του νεκρού ζευγαριού

Η συγκεκριμένη είδηση επιβεβαιώνει ότι κάποιος προσπάθησε να παραβιάσει τις κλειδαριές, παρά το γεγονός ότι το σπίτι είναι στο άμεσο ενδιαφέρον των αστυνομικών αρχών - Οι αρχές καλούνται να εξετάσουν τη σύνδεση των περιστατικών

_200__1_
Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση του θανάτου του 48χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγό του και μετά να αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι τους στη Μακρακώμη Φθιώτιδας.

Χωρίς ακόμη να είναι γνωστό τι συνέβη τη μοιραία νύχτα, η Φθιώτιδα συζητά την υπόθεση κλοπής του τζιπ της οικογένειας.

Το όχημα φέρεται να κλάπηκε βραδινές ώρες ή ξημερώματα Τετάρτης από τον αύλειο χώρο όπου βρισκόταν και πίσω από συρόμενη σιδερένια πόρτα.

Η συγκεκριμένη είδηση επιβεβαιώνει ότι κάποιος προσπάθησε να παραβιάσει τις κλειδαριές, παρά το γεγονός ότι το σπίτι είναι στο άμεσο ενδιαφέρον των αστυνομικών αρχών.

Μοιραία αναλογίζεται κανείς εάν οι διαρρήκτες είχαν στόχο απλώς να ψάξουν ένα σπίτι που είναι αποδεδειγμένα άδειο από κόσμο ή έψαχναν κάτι συγκεκριμένο που θα μπορούσε να δώσει και εξηγήσεις για την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε.

Σε κάθε περίπτωση, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας καλούνται να εξετάσουν τη σύνδεση των περιστατικών, παράλληλα με τις αναζητήσεις που έχουν ξεκινήσει για τον εντοπισμό του κλεμμένου οχήματος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Κλείσιμο
Τα αίτια, για να γραφτεί μια τέτοια τραγωδία, κανείς δεν είναι σε θέση να τα ξέρει.

«Πολύ καλά παιδιά και τα δύο. Εκείνος καλοσυνάτος, εργατικός, πολύ ήρεμος και ηπίων τόνων άνθρωπος. Εκείνη επίσης εξαιρετικός άνθρωπος. Ανοιχτόκαρδη, κοινωνική, συνέχεια με το χαμόγελο να σε εξυπηρετήσει. Όσοι τους ξέραμε δεν μπορούμε να δώσουμε κάποια λογική εξήγηση σε αυτό το κακό...», ήταν τα πρώτα λόγια από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος.

Κάθε πρωί, ο Νίκος άνοιγε το πρατήριο και το γεγονός ότι εκείνη την ημέρα παρέμενε κλειστό μέχρι λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ανησύχησε τους γνωστούς του ζευγαριού, κάποιοι εκ των οποίων προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους, χωρίς αποτέλεσμα.

Στο σημείο έφτασαν τότε η μητέρα της γυναίκας και ο πατέρας του πρατηριούχου, οι οποίοι ενημέρωσαν το ΑΤ Σπερχειάδας, αστυνομικοί του οποίου με τη βοήθεια κλειδαρά εισήλθαν στο σπίτι και ήρθαν αντιμέτωποι με τη σοκαριστική εικόνα.

Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από 38άρι περίστροφο στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα λίγο πιο μακριά, από βολή του ίδιου όπλου.

Η πρώτη εκδοχή είναι ότι ο 48χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του στο πρόσωπο, πριν στρέψει το ίδιο όπλο επάνω του και αυτοπυροβοληθεί στον δεξιό κρόταφο.

Η έρευνα από το εγκληματολογικό, που έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι, έφερε στο φως ένα ακόμη πιστόλι, τα οποία φαίνεται να κατείχε ο πρατηριούχος ως μέσα προστασίας από ληστές, καθώς παλιότερα στο κατάστημά του είχε γίνει κάποια απόπειρα.

Από την έρευνα που έχει αναλάβει η Ασφάλεια Λαμίας ίσως ξετυλιχθεί το κουβάρι του νήματος αυτής της τραγικής ιστορίας που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της δυτικής Φθιώτιδας, που πενθεί για την απώλεια δύο πολύ αγαπητών και νέων ανθρώπων.

Πηγή: lamiareport
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης