Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών στο ΘΕΜΑ 104,6: Συγγνώμη για το χαστούκι στον 11χρονο στο Μενίδι

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών στο ΘΕΜΑ 104,6: Συγγνώμη για το χαστούκι στον 11χρονο στο Μενίδι

Είμαστε σοκαρισμένοι με το περιστατικό στο οποίο εμπλέκεται ο συνάδελφος μας - Ζητάμε στο μερίδιο που μας αναλογεί μία συγνώμη κι εμείς, είπε ο  Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος

dias_facebook_1_2
Σοκαρισμένος και απογοητευμένος δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος για τον συνάδελφο του αστυνομικό, που όπως έχει αναρτηθεί σε βίντεο, φαίνεται να χαστουκίζει 11χρονο στο Μενίδι.

Όπως ανέφερε ο κ. Μαυροειδάκος «σοκαριζόμαστε κι εμείς οι ίδιοι όταν βλέπουμε αυτόν τον συνάδελφο, ο οποίος χωρίς κανέναν απολύτως λόγο κάνει αυτή την πράξη, την καταδικάζουμε με όσο πιο δύναμη έχουμε και μπορούμε να φωνάξουμε εννοείται, αλλά μας σοκάρει κι εμάς τους ίδιους γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να σηκώνουμε χέρι και ειδικότερα σε έναν ανήλικο, δεν είναι οι αστυνομικοί όλοι η εικόνα αυτή που είδαμε και μα έχει σοκάρει. Οι συνάδελφοι μου να ξέρετε παλεύουν, σεβόμαστε τους συμπολίτες μας, με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα λειτουργούμε και δεν σας κρύβω ότι είμαστε κι εμείς λίγο απογοητευμένοι σε εισαγωγικά, που μια τέτοια εικόνα αμαυρώνει, δηλαδή το έργο χιλιάδων συναδέλφων και δεν είναι αυτή η εικόνα της Ομάδας ΔΙΑΣ».

Στη συνέχεια ο κ. Μαυροειδάκος είπε ότι ζητούν συγγνώμη για αυτή την εικόνα και από ό,τι γνωρίζει και ο ίδιος ο αστυνομικός που εμπλέκεται στο περιστατικό θα ζητήσει συγγνώμη, αν και, όπως είπε, δεν πιστεύει ότι αυτό θα μετριάσει την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης