Θρίλερ στα Πετράλωνα: Αυτός είναι ο άνδρας που δολοφόνησε τον νονό του

Θρίλερ στα Πετράλωνα: Αυτός είναι ο άνδρας που δολοφόνησε τον νονό του

Φωτογραφία του 21χρονου αποκλειστικά από το protothema.gr, όπως και βίντεο από τη μεταφορά του στην Ευελπίδων - Του ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση - Κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς φέρεται να ομολόγησε που βρίσκεται το φονικό όπλο, ο μπαλτάς - Έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή

nonos234
Στην Ευελπίδων για απολογία, απουσία δικηγόρου, οδηγήθηκε ο 21χρονος ο οποίος αποκάλυψε προ ολίγων ημερών ότι δολοφόνησε τον νονό του και στη συνέχεια τον πέταξε στα σκουπίδια. Την Κυριακή προχώρησε σε ακόμη μια αποκάλυψη, λέγοντας ότι προέβη στην εγκληματική ενέργεια επειδή ο 52χρονος ξυλοκοπούσε τη μητέρα του.

Οι εισαγγελικές αρχές άκησαν σε βάρος του 21χρονου ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης, παραπέμφθηκε ενώπιον του 12ου τακτικού ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα.

Μάλιστα, κατα την κατάθεσή του στους αστυνομικούς, όπου και ομολόγησε το έγκλημα του φέρεται να ανέφερε πού βρίσκεται το φονικό όπλο. Πρόκειται για ένα μπαλτά ο οποίος φέρεται να ανευρέθηκε στο πατάρι του διαμερίσματος της οδού Πανδώρου.

Το θύμα διέμενε το τελευταίο διάστημα στο σπίτι του δράστη και της μητέρας του, η οποία βρίσκεται έγκλειστη σε ψυχιατρική κλινική. Εκείνο που ερευνούν, πάντως, ακόμη οι αρχές είναι το πτώμα του 52χρονου, ο οποίος τεμαχίστηκε από τον βαφτισιμιό του με μαχαίρι ενώ κοιμόταν. 

Κλείσιμο
Στη δημοσιότητα δίνει αποκλειστικά το protothema.gr φωτογραφία του δράστη της τραγωδίας στα Πετράλωνα. 
nonos234_2

DSC_5755-01-_1_

Δράστης Πετράλωνα


Οι κάμερες από το σημείο επιβεβαίωσαν τα λεγόμενα του δράστη, ότι δηλαδή πέταξε τον νονό του στα σκουπίδια, καθώς σε αυτές φάνηκε ο 21χρονος να ρίχνει σακούλα σε κάδο αποριμμάτων, στις 01:44 τα ξημερώματα Παρασκευής.

Ο νεαρός άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πάντως, αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι η μητέρα όταν ρωτήθηκε από κατοίκους της περοχής της γιατί απουσιάζει εδώ και ημέρες ο 52χρονος, απάντησε πως μάλλον θα τον έχει σκοτώσει ο γιος της.

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιός έχουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης