Μεταμόρφωση: Διάρρηξη με αυτοκίνητο σε κατάστημα με ηλεκτρολογικά υλικά - Σε βαλίτσες τα κλοπιμαία
Το κατάστημαπου έγινε στόχος των διαρρηκτών βρίσκεται στο 12ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών–Λαμίας
Στόχος διαρρηκτών έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής κατάστημα με ηλεκτρολογικό υλικό στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Μεταμόρφωσης.
Οι διαρρήκτες χτύπησαν περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα το κατάστημα που βρίσκεται στο 12ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο ως «πολιορκητικό κριό».
Παρά το γεγονός ότι ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός οι άγνωστοι κατάφεραν να πάρουν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΡΕΝ, 15-20 βαλίτσες με τρυπάνια και άλλα εργαλεία πριν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;