Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε διώροφο σπίτι στην Κυψέλη, στη συμβολή των οδών Ερασμίας και Κρόνου. Η φωτιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από το υπόγειο του σπιτιού και είχε επεκταθεί στο ισόγειο.
Τρεις άνθρωποι βγήκαν από το κτίριο χωρίς να χρειαστεί να τους απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων οι τρεις άνθρωποι ένιωσαν δυσφορία, καθώς εισέπνευσαν καπνό.
Η Πυροσβεστική επιχειρεί για την κατάσβεση της φωτιάς με δεκαέξι πυροσβέστες και οκτώ οχήματα.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς