Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε διώροφο σπίτι στην Κυψέλη, στη συμβολή των οδών Ερασμίας και Κρόνου. Η φωτιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε ξεκινήσει από το υπόγειο του σπιτιού και είχε επεκταθεί στο ισόγειο.
Τρεις άνθρωποι βγήκαν από το κτίριο χωρίς να χρειαστεί να τους απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική. Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων οι τρεις άνθρωποι ένιωσαν δυσφορία, καθώς εισέπνευσαν καπνό.
Η Πυροσβεστική επιχειρεί για την κατάσβεση της φωτιάς με δεκαέξι πυροσβέστες και οκτώ οχήματα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.