Κύπρος: Ο Αρχιεπίσκοπος «πίεσε» για την πολιτoγράφηση του Μαλαισιανού απατεώνα

diavatirio_Low

Ο Jho Taek Low καταζητείται σήμερα για το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο 1MDB στη Μαλαισία με πλοκάμια στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες

Πολιτική θύελλα έχουν προκαλέσει στη Κύπρο οι αποκαλύψεις για πολιτογράφηση του διεθνώς καταζητούμενου Μαλαισιανού Jho Taek Low. Σήμερα η εφημερίδα «Πολίτης» αποκαλύπτει πως ο άνθρωπος που μεσολάβησε πιεστικά προς την κυβέρνηση για ταχεία πολιτογράφηση του Jho Low είναι ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Χρυσόστομος Β’. Ο Μακαριότατος έστειλε τουλάχιστον δύο επιστολές στον τότε υπουργό εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο και ζητούσε την πολιτογράφηση του Μαλαισιανού, με τον οποίο δήθεν θα συζητούσαν επενδύσεις σε εκκλησιαστική γη.

Ο Jho Taek Low τον Σεπτέμβριο του 2015 ήρθε στην Κύπρο, πήρε το διαβατήριο και εξαφανίστηκε, αφού είχε κάνει τη σχετική επένδυση 5 εκατ. ευρώ με αγορά έπαυλης στην Αγία Νάπα. Σήμερα αυτό τον άνθρωπο τον καταζητεί ο μισός πλανήτης για το τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο 1MDB στη Μαλαισία με πλοκάμια στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.

Η επιστολή του Αρχιεπισκόπου Κύπρου προς τον υπουργό εσωτερικών που αποκαλύπτεται έχει ημερομηνία 10/9/2015 και η πρόταση πολιτογράφησης του υπουργού έγινε 11/9/2015 και εγκρίθηκε ομόφωνα από το υπουργικό συμβούλιο.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (17)

Δ

Μην ξεχάσετε να πάτε στην εκκλησία την Κυριακή. Έτσι για να νοιώθουν ότι τα πρόβατα είναι πολλά. Χρειάζονται δύναμη για να επιβάλλονται και να κλέβουν... Για χάρη του Θεού βεβαίως.

Χρυσόστομος Χρυσοστόμου

"Ο Αρχιεπίσκοπος πίεσε» για την πολιτογράφηση του Μαλαισιανού...", και οι κληρικοί (που κάνεις κληρικός δεν είναι άνεργος, όλοι οι απόφοιτοι σχολών κληρικών 100% διορίζονται) της Κύπρου το δέχτηκαν, σιώπησαν, κάνεις δεν ζήτησε να παραιτηθεί. "Πίεσε..." ας ανακοινωθεί από τους υπεύθυνους ποιους πίεσε, ελέγχει, διατάζει, καθοδηγεί και διοικεί στη Κύπρο ένας ρασοφόρος άθεος. Η ξεφτίλα αυτή είναι επαναλήψιμη γιατί οι κάτοικοι και οι φορείς γνωρίζουν, προσκυνούν, και αποδέχονται. Όταν στη πόλη Κατερίνη κληρικός πρωτοπρεσβύτερος δήθεν διευθυντής ευαγές ιδρύματος για άπορους ηλικιωμένους απασχολείται ασταμάτητα με το διαδίκτυο και το smartphone του, δεν κάνει ποτέ του τίποτα, μεγάλος τεμπέλης, ανίκανος, περνάει τη ώρα του, τον καλύπτει η διοίκηση της εκκλησιαστικής μητρόπολης, παύεται από τα δήθεν καθήκοντα του από τη Αρχιεπισκοπή Αθηνών το 2015 για σωρεία αδικημάτων κατά της ζωής ηλικιωμένων και κατά μαθητών ΙΕΚ που φιλοξενούνταν στο ίδρυμα το 2014-2015 και αθωώνεται, τον ξαναβάζουν στη θέση τη ίδια πάλι. Μετά ο ίδιος του μισθώνει και web domain name, κάνει ιστοσελίδα του ιδρύματος και γενικά σπαταλάει χρήματα όχι δικά του, τότε αυτό λέγεται συνέργεια και όχι ευαγές σκοπός και κληρικό λειτούργημα. Όπως συνέργεια και σπατάλη δημοσίου χρήματος που απαγορεύεται λέγεται η αγορά διαφημίσεων Google για το δημόσιο ΙΕΚ Κατερίνης, μίσθωση web domain name και hosting του ΙΕΚ Κατερίνης τι στιγμή που όλα τα δημόσια ΙΕΚ έχουνε το κρατικό domain name και hosting. Όπως συνέργεια, αλληλοκάλυψη, κακούργημα και διαφθορά είναι πολιτική μηχανικός και μόνο αυτό που την είχανε διορίσει φίλοι της διευθύντρια σε δημόσιο ΙΕΚ και δεν έκανε τίποτα απολύτως, να διορίζεται απευθείας, μετά από τα συσσωρευμένα κακουργήματα που έχει ευθύνη κατά ζωής μαθητών ΙΕΚ, διευθύντρια σε Γενικό Λύκειο της πόλης και όχι κάπου στα π.χ. σύνορα της χώρας και κανείς να μην διαμαρτύρεται για αυτή τη διαφθορά για να αποτελειώσει τώρα και εκεί τους μαθητές λυκείου. Ηλεκτρολόγος με γένια και εθισμένος στη χρήση κινητού τηλεφώνου απευθείας διορισμένος υποδιευθυντής ΙΕΚ και αρχικλέφτης ευαγή ιδρύματος ηλικιωμένων, να καλύπτεται θρασύτατα τι στιγμή που οι κακουργηματικές πράξεις του τις έχουνε δει αυτόπτες μάρτυρες μαθητές ΙΕΚ πάνω από 50, όπως και ο συνεργός του απόφοιτος σχολής πρώην ΟΤΕΚ Θεσσ/κης να φορά παράνομα στο σακάκι μαγειρικής στολής στο σήμα μέλους της λέσχης αρχιμαγείρων "Ολύμπιος Ζευς" ενώ δεν είναι μέλος και πήγε να εκφοβίζει απειλήσει μαθητή ΙΕΚ στρέφοντας αυτοκίνητο που οδηγούσε απάνω του.

Μια συμβουλή

Με κούρασε πολύ το σχόλιο σας , δεν χρειάζεται να γράφετε πολλά. Λίγα και περιεκτικά είναι αρκετά.!!!

Υπ όψιν Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.)

Υποχρεούνται δημόσια να λογοδοτήσουν για πράξεις δημοσίων λειτουργών οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης της Κύπρου. Εάν αρνηθούν να πράξουν το λειτούργημα αυτό τότε η Κύπρος διοικείται και ελέγχεται από ρασοφόρους που αποφασίζουν για τη Κύπρο γιατί προφανώς η Κύπρος δεν έχει κυβέρνηση. Παρόμοια κατάσταση είναι και: αναπάντητα και αδιαμαρτύρητα από τους δήθεν συλλόγους εκπαιδευτικών δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) και τα μέλη τους, η σιωπηλή απόφαση το 2015 του Υπουργείου Παιδείας για τη απόκρυψη κοινοποίησης και δημοσίευσης όλων των ωρομίσθιων συμβασιούχων εκπαιδευτικών δημοσίων ΙΕΚ της Ελλάδος που εφαρμόζεται έως τώρα. Όταν προσλαμβάνεται ο οποιοδήποτε δημόσιος υπάλληλος, όπως ωρομίσθιος συμβασιούχος εκπαιδευτικός δημόσιων ΙΕΚ, ο προσληφθείς με δημόσια σύμβαση υποχρεούται να δημοσιεύεται ο προσληφθείς και όχι να αποκρύβεται. Όπως δημοσιευόταν στο διαδίκτυο κάθε φορά όλα τα προηγούμενα χρόνια λειτουργίας δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης από την ίδρυση τους από το 1992. Οι συνδικαλιστές των δημοσίων ΙΕΚ που επιζητούν και μετ ενστάσεων έγκαιρες πληρωμές τι έχουνε να απαντήσουν που από τι σχολική χρονιά ΙΕΚ 2015-2016 και μετά προσλαμβάνονται κρυφά όλοι οι συμβασιούχοι εκπαιδευτικοί δημοσίων ΙΕΚ; Το Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.) γνωρίζει το θέμα; δεν το γνωρίζει ακόμη; Ας απαντήσει το υπουργό παιδείας και η Ν.Κ. υπουργός που μισθώνεται για να λογοδοτεί δημόσια, για αυτή τη παράνομη, δόλια, σκοπούμενη με πρόθεση πολυετής πλέον πράξη που συνεχίζεται έως σήμερα να γίνεται με γνώση και συναίνεση της Ν.Κ. υπουργού παιδείας.

φωτης πραμαντα

το ενδιαφερον του τομη ειναι μονο ο επενδυτικος τομεας .σε οποιον αρεσει ..αυτος ειναι και το διαλαλει..τωρα θα σκεπασει τα αρχαια που βρεθηκαν σε οικοπεδο της εκκλησιας ,για να χτισει ξενοδοχειο ..τελικα ο μακαριος αφησε θεαρεστο εργο στο νησι ..ε ρε γλεντια οι κουμπαροι .

παπαδοκροίσοι

Η εκκλησία το αλύτερο κοφτήριο χρήματος. Επενδύσεις, καταθέσεις μίζες, λαδώματα, ρουσφέτια, λιμουζίνες, μέσα στα χρυσάφια πουλάνε το παραμύθι της σωτηρίας της ψυχής στον απλό χαζό κοσμάκη.

Ελ

Η διαφθορά στην Κύπρο και στην Ελλάδα συνεχίζεται ακατάπαυστη. Την διαφθορά την πληρώνουν οι φτωχοί, οι ίδιοι που εκλεγούν και υμνούν τους διεφθαρμένους. Εάν δεν ξυπνήσει ο φτωχός, το μέλλον του προμηνύεται δυσοίωνο.

δρακουμΕλ

κι εμείς εδώ στην Ελλάδα ψηφίσαμε τους τσιπραριστερούς ως τάχα τίμιους και .......... προκόψαμε

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑΣ

Βρε τι κάνουν οι ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΙ ΧΟΜΕ'Ι'ΝΙΔΕΣ στη πλάτη μας. Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου Χρυσόστομος Β’ είναι και οι δυο ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ, δούλοι της Εβραιομασονίας και του Βατικανού

tzitzifrigkos

Αυτά συμβαίνουν όταν πουλάς βίζες και υπηκοότητες

Ζάκης Ρουφάς

Papadistik business αφορολόγητες ! Το βατικανό έχει μετοχές σε πορνοκάναλα κτλ ... αισχός.

JK

Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΜΕΤΡΟΕΠΗΣ, ΟΞΥΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Jeandark

Ο οικονομολογος τη Κυπρου μονο για επενδυσεις μιλα ,για τραπεζες και ακινητα.Καμια σχεση με το λογο του θεου ο ανθρωπος

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης