Το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν έξω από τα κτήρια επιχειρήσεων στην κεντρική λεωφόρο Ικάρου στο Ηράκλειο εξετάζουν καρέ-καρέ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για να εντοπίσουν αυτούς που τις «γάζωσαν» με σφαίρες τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Την στιγμή της επίθεσης δεν περνούσαν αυτοκίνητα κι έτσι δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές. Ωστόσο, από τους τουλάχιστον έξι πυροβολισμούς που έριξαν εναντίον των κτηρίων οι άγνωστοι δράστες προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Ο συναγερμός που σήμανε ειδοποίησε τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων, αλλά και την Αστυνομία που έφτασε γρήγορα στο σημείο, όμως οι «πιστολέρο» είχαν εξαφανιστεί.
Το υλικό από τις κάμερες δείχνει, σύμφωνα με πληροφορίες, δυο άνδρες να βγαίνουν από ένα αυτοκίνητο και να αρχίζουν να πυροβολούν τις τζαμαρίες των επιχειρήσεων, που στεγάζονται σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της περιοχής του Ηρακλείου. Αμέσως μετά, μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.