Αιτωλοακαρνανία: Τέσσερις μαθητές έριξαν ναφθαλίνη στο σχολείο τους

Αιτωλοακαρνανία: Τέσσερις μαθητές έριξαν ναφθαλίνη στο σχολείο τους

Τρεις μαθητές αισθάνθηκαν έντονη δυσφορία και διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για την παροχή πρώτων βοηθειών

Έριξαν ξανά ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου - Περιπολίες της αστυνομίας για βρεθούν οι δράστες
Να αποφύγουν τα μαθήματα ήθελαν τέσσερις ανήλικοι μαθητές ενός σχολείου στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας και κατέφυγαν στο εδώ και χρόνια γνωστό κόλπο της ρίψης… ναφθαλίνης στους χώρους και τις αίθουσες του σχολικού συγκροτήματος!

Οι δράστες έκλεψαν το πρωί της Τρίτης τα κλειδιά του σχολείου από ένα γραφείο και το ίδιο βράδυ έριξαν σημαντική ποσότητα ναφθαλίνης στους χώρους διδασκαλίας, χωρίς να σκεφτούν ότι αυτό θα είχε επιπτώσεις στην υγεία μαθητών και εκπαιδευτικών. Το αποτέλεσμα ήταν δύο κορίτσια και ένα αγόρι να νιώσουν έντονη δυσφορία και να διακομιστούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Το σχολείο δεν λειτούργησε και ο διευθυντής ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να ταυτοποιήσουν άμεσα τους δολιοφθορείς ηλικίας 17, 17, 17 και 16 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν το ίδιο μεσημέρι και ομολόγησαν την πράξη τους.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και απλή σωματική βλάβη, ενώ θα αντιμετωπίσουν επιπτώσεις από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης