Τα μέλη του προεδρείου εξέλεξαν οι βουλευτές της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, που θα ερευνήσει την πιθανή ποινική εμπλοκή του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο στήσιμο της σκευωρίας της Novartis και σε άλλες κρίσιμες δικαστικές υποθέσεις.
Πρόεδρος της επιτροπής αναδείχθηκε ο κ. Γιάννης Μπούγας (ΝΔ), αντιπρόεδρος ο Βασίλης Υψηλάντης (ΝΔ) και γραμματέας η κυρία Ζωή Ράπτη (ΝΔ).
Η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το απόγευμα προκειμένου να εξειδικευτούν οι διαδικαστικές λεπτομέρειες (αριθμός συνεδριάσεων ανα εβδομάδα, ημέρες εργασιών κλπ) αλλά και να φτιαχτεί ένας πρώτος κατάλογος μαρτύρων.
Υπενθυμίζεται ότι η πλειοψηφία των μελών της επιτροπής προσανατολίζεται στην κλήση εισαγγελικών λειτουργών όπως Ξένη Δημητρίου, Ελένη Ράικου, Γιάννη Αγγελή, Γεωργία Τσατάνη, Μαρία Παπασπύρου κ.α., προστατευόμενων μαρτύρων, του κ. Κώστα Φρουζή και άλλων στελεχών της Novartis κ.α.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών