Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Καλαμάτας άφησε ο 73χρονος άνδρας που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα και βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χέρια της 68χρονης συζύγου του.
Το ζευγάρι καυγάδισε άγρια στο σπίτι του στην Σκάλα Οιχαλίας Μεσηνίας. Κάποια στιγμή ο καυγάς ανάμεσα στο ηλικιωμένο ζευγάρι ξέφυγε από κάθε όριο. Η γυναίκα, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες και κυρίως αν ο άνδρας της είχε κινηθεί εναντίον της, άρπαξε μια κατσαρόλα που έβραζε νερό και περιέλουσε με αυτό τον 73χρονο προκαλώντας του σοβαρότατα εγκαύματα. Στη συνέχεια, άρπαξε τον ξύλινο πλάστη και άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε το πρωί της Δευτέρας.
Η γυναίκα έχει συλληφθεί και πλέον κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα της Καλαμάτας, ενώ τις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος ερευνά το αστυνομικό τμήμα Οιχαλίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, πάντως, το ζευγάρι είχε συχνά καυγάδες και μάλιστα αρκετές φορές τα μεταξύ τους επεισόδια ήταν βίαια.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.