BBC: Κι εμείς «την πατήσαμε» με την Ελένη Αντωνιάδου

antoniadou_nasa_tessera

Ισχυρίζεται πως είναι ερευνήτρια της NASA, αλλά στην πραγματικότητα παρακολούθησε ένα σεμινάριο και φωτογραφήθηκε σε πολλά σημεία της υπηρεσίας φορώντας ρούχα με το logo της NASA, γράφει καυστικότατα το BBC, που πάντως την είχε κατατάξει μεταξύ των σπουδαιότερων γυναικών του κόσμου για το 2014

Με την Ελένη Αντωνιάδου και την υποτιθέμενη θητεία της στην NASA ασχολείται και το BBC, που σε αναλυτικό του κείμενο παραθέτει τους μύθους και την πραγματικότητα γύρω από την πρωτοφανή υπόθεση.

Μάλιστα το βρετανικό δίκτυο δεν παραλείπει να επισημάνει πως μεταξύ όσων «την πάτησαν» και πίστεψαν την 31χρονη Ελληνίδα που υποτίθεται πως είναι ερευνήτρια της NASA, είναι και το ίδιο, καθώς το 2014 την συμπεριέλαβε σε λίστα με τις 100 σημαντικότερες γυναίκες της χρονιάς.

Αναλυτικότερα, το BBC γράφει για την Ελένη Αντωνιάδου:

Ισχυρίζεται πως εργάστηκε στην πρώτη τεχνητή τραχεία που μεταμοσχεύθηκε επιτυχώς σε ασθενή.
Στην πραγματικότητα: Ήταν μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο UCL και ασχολήθηκε από απόσταση με την επέμβαση. Η μεταμόσχευση όμως έληξε ως ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της σύγχρονης ιατρικής. Ο ασθενής πέθανε, αφού το σώμα του απέρριψε το μόσχευμα. Αρκετά μετά τον θάνατό του, η κυρία Αντωνιάδου έδινε συνεντεύξεις στην Ελλάδα, λέγοντας πως είχε σώσει την ζωή του ασθενούς και πως εκείνος ζούσε μια φυσιολογική ζωή.

Ισχυρίζεται πως εργάζεται για κάποια χρόνια ως ερευνήτρια της NASA.
Στην πραγματικότητα: Παρακολούθησε ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα διάρκειας 10 εβδομάδων και μετά έβγαλε πολλές φωτογραφίες στην αμερικανική υπηρεσία διαστήματος, φορώντας ρούχα με το λόγκο της NASA.

antoniadou_nasa_dyo
antoniadou_nasa_eksi
antoniadou_nasa_ena
antoniadou_nasa_epta
antoniadou_nasa_okto
antoniadou_nasa_pente
antoniadou_nasa_tessera
antoniadou_nasa_tria


Η NASA διαψεύδει πως εργάζεται απευθείας για την υπηρεσία, αλλά δεν αποκλείει την πιθανότητα να εργάζεται ως υπεργολάβος σε κάποιο από τα πρότζεκτ της.

Ισχυρίζεται πως είναι κάτοχος PhD (διδακτορικού).
Στην πραγματικότητα: Είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών.

Ισχυρίζεται πως είναι μια επιτυχημένη entrepreneur και διευθύνουσα σύμβουλος μιας εταιρείας που ονομάζεται Transplants without Donors, που ασχολείται με μεταμοσχεύσεις τεχνητών οργάνων.
Στην πραγματικότητα, η εταιρεία της δεν εμφανίζεται πουθενά και το domain της είναι ανενεργό.


Παρόλαυτα, η Ελένη Αντωνιάδου έχει βραβευτεί για τη δουλειά της, έχει γίνει Barbie, έχει συμπεριληφθεί σε λίστες με τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους. Όπως πολύ χαρακτηριστικά γράφει το BBC, κατόρθωσε να πείσει:
-Τα ελληνικά ΜΜΕ, όπου επί χρόνια παρουσιάστηκε σαν το πιο φωτεινό μυαλό που η Ελλάδα «έβγαλε» εδώ και δεκαετίες - γεγονός που οδήγησε και σε πολλές βραβεύσεις.
-Την εταιρία Mattel που έφτιαξε μια κούκλα με την μορφή της, στο πλαίσιο της σειράς "Sheroes" - ηρωίδων που εμπνέουν τα κορίτσια.
-Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα την ανέφερε μεταξύ των σπουδαιότερων Ελλήνων του περασμένου αιώνα - με την φωτογραφία της μάλιστα στο κέντρο.
-Το BBC την συμπεριέλαβε στην λίστα των 100 γυναικών του 2014 και το Forbes' στη λίστα των 30 σπουδαιότερων νέων κάτω των 30 για το 2015.

ΣΧΟΛΙΑ (262)

Λολ

Έτσι όπως εμφανίζεται με ένα μακρύ χαμόγελο αυτή η ασχημομουρα πολύ μου την σπάει.

απορία

250 σχόλια. "Ουάου"... Συγνώμη, λεφτά σας έφαγε η κοπέλα και τη βρίζετε έτσι? Τι σας νοιάζει? Εσάς κορόιδεψε? Γιατί υπάρχει μια "μικρή" αναντιστοιχία ανάμεσα σε αυτό που έκανε και στον κανιβαλισμό που έχει υποστεί.

ΟΚ

Επειγόντως για casting στον Σειρηvάkη

Δείτε

την μη ζητηθείσα ομιλία της στα Education Leaders Awards 2019 και θα καταλάβετε πολλά. Για την μόρφωση της, την καλλιέργεια της και την πάθηση της. Το βλέμμα της είναι χαρακτηριστικό. Ελπίζω να πρόλαβε να κάνει τη μπάζα της, στα τόσα χρόνια που περιφέρει τη διάνοια της.

ragmar

Μπράβο στην κοπέλα αυτή μπορεί να πουλήσει παγάκια σε Εσκιμώους Δείχνει ότι έχει πολύ μυαλό

ώντως

Στην αρχή νευρίασα με την συμπεριφορά της μετά είπα ά την μαϊμού, τους δούλεψε όλους σε διαπλανητικό επίπεδο! Και μόνο για αυτό της αξίζει ένα βραβείο!

Τζίμης

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αυτό είναι μεγάλη καζούρα από τα μίντια. Εσείς τα λέγατε, δεν σας τα υπαγόρευσε η κοπέλα. Να κάνατε πιο καλά την δημοσιογραφική σας δουλειά όταν μιλάγατε για βλαστοκύτταρα, τραχείες κτλ. Είναι τώρα σα να δικάζετε έναν άνθρωπο και βγάζετε πάνω του όλες τις αποτυχίες και την δυστυχία της ζωής σας. Δεν είναι και καμία του δημοτικού έχει πτυχίο, μεταπτυχιακό από Αμερική, αρκετές δημοσιεύσεις για την ηλικία της, ΝΑΣΑ έστω και summer camp, συμμετοχή σε ερευνητικές ομάδες και την φιλοδοξία να προσφέρει στον άνθρωπο. Βάλτε και το εαυτό σας στην θέση της, σκεφτείτε την στεναχώρια που έχει φάει αυτός ο άνθρωπος, άμα ο θεός να φυλάει συμβεί το οτιδήποτε με όλη την γρουσουζιά που έχει φάει από εσάς, θα νοιώθετε καλά θα πηγαίνετε στην Εκκλησία με ψηλά το κεφάλι που ποιάνετε ένα πληκτρολόγιο και στα πλαίσια της σε εισαγωγικά ανωνυμίας πετάτε ότι κακία, μπόχα και βρωμιά σας χαρακτηρίζει.

Τι λέτε;

Είμαι ακριβώς στην ηλικία της, γυναίκα, με σπουδές, διδακτορικό και δήμοσιευσεις (10 σε έγκριτα περιοδικά και πάνω από 30 συμμετοχές σε συνέδρια). Αυτο που έκανε η συγκεκριμένη είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και αισθάνομαι ντροπή. Αμα ήταν σοβαρή επιστήμονας και σεβόταν τον εαυτό της και την έπιστημη της δεν θα άφηνε να γίνει όλο αυτό το πανηγύρι. Η σοβαρή ενασχόληση με την επιστήμη δεν είναι επάγγελμα αλλά τρόπος και στάση ζωής!

Johny

Τι να κάνουμε στην εκκλησία βρε Ταλιμπάν? Που θα μας κάνεις και μάθημα με τις γελοίες γενικεύσεις σου.

...

Είναι σα να σου έχουν κλέψει το σπιτι και να έρχεται ο εξυπνάκιας και να σου λέει "ας έβαζες καλυτερες κλειδαριές, τι φταίει ο κλέφτης;" Συγχαρητήρια για τη λογική σου.

Μαρουλι

Πέρα απ το ξεκατινιασμα ποσες χιλιάδες ευρουλάκια εχει μαζέψει αποβραβεία μκο κ Επαίνους; Εκει ειναι το θέμα. Η μκο την πέταξε απ τις λιστες της η ακομη;

Όπου Έλληνας και λαμόγια

Δεν μας έχει εμπιστοσύνη κανένας λαός.

Δημήτρης Υψηλαντοπουλος

Η κυρία ...δεν είναι πιστη στο ορθόδοξο Πασοκ... Ανήκει στο σκληρό πυρηνικό παλαιοημερολογιτικο Πασοκ της μονής Σφιγμενου... +ο επισκοπος Βλαχομπογδανιας και έξαρχος Ρότερνταμ Δημήτριος Υψηλαντοπουλος κατά κόσμον Χρήστος Γατος

Αλ.Τ. 7 ΜΥΡΙΑ Ν.Υ.

ΣΑΣ ΠΑΤΑΕΙ Η ΕΛΕΝΗ άχρηστοι σχολιαστές ...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kapnisma-arthro

12.000 ευρώ οι πρώτες «καμπάνες» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Διοικητής Εθνικής Αρχής Διαφάνειας στον ΘΕΜΑ 104,6: Είναι σωματεία που κόβουν αποδείξεις συνδρομής με υπαλλήλους που παρουσιάζουν ως εθελοντές - Ελάτε για ελέγχους απαντά το Πανελλήνιο Σωματείο Κκαταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης 

28