Συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή του Άγιου ΠαντελεήμοναΑχαρνών, στοκέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Σπάρτης, στο ύψος της πλατείας Αμερικής.
Οι ομάδες αλλοδαπών χρησιμοποίησαν μαχαίριακαι ξύλα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 18χρονου Αφγανού από μαχαίρι. Δεν έχει γίνει γνωστή για την ώρα η αιτία πρόκλησης των επεισοδίων.
Στο μεταξύ, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή, αλλά και στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου μεταφέρθηκε ο άτυχος Αφγανός, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η Αστυνομία προέβη σε προσαγωγές και διενεργείται προανάκριση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.