Χανιά: Έρευνα της αστυνομίας μετά από μπαλωθιές σε πανηγύρι

Χανιά: Έρευνα της αστυνομίας μετά από μπαλωθιές σε πανηγύρι

Αντιδράσεις για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά παρά τις τραγωδίες των τελευταίων μηνών

chania_main
Αμετανόητοι και υπεράνω του νόμου εξακολουθούν να είναι ορισμένοι «πιστολέρο» σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, παρ' ότι τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί τραγωδίες από αδέσποτες σφαίρες που δέχτηκαν παιδιά.

Οι μπαλωθιές σε πανηγύρι της Κρήτης, και συγκεκριμένα στα Χανιά, προκάλεσαν την ενεργοποίηση της αστυνομίας, η οποία ξεκίνησε έρευνα, εξετάζοντας τα στοιχεία που προκύπτουν από βίντεο που κυκλοφόρησε στα media.

Οι αστυνομικές αρχές —πλέον και επίσημα— διεξάγουν προανάκριση για το συγκεκριμένο περιστατικό που καταγγέλθηκε από το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα ασκήσουν διώξεις για άσκοπους πυροβολισμούς στους εμπλεκόμενους.

Με αφορμή το συγκεκριμένο βίντεο, οι αστυνομικές αρχές παίρνουν καταθέσεις για τα όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο πανηγύρι και αναζητούν τους φερόμενους δράστες:



Κλείσιμο
Η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο, καθώς οι αδέσποτες σφαίρες μπορούν ανά πάσα στιγμή να προκαλέσουν σοβαρούς ή και μοιραίους τραυματισμούς, όπως έχει ήδη αποδειχθεί. Τη φωτογραφία που δημοσιεύει το zarpanews.gr έστειλε αναγνώστης, δείχνοντας μία σφαίρα καρφωμένη στην οροφή ενός αυτοκινήτου, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε φανοποιείο.

chania_mpalothies

Πηγή: www.zarpanews.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης