Άγνωστος τηλεφώνησε στις 8.17 π.μ. στα γραφεία ιστοσελίδας προειδοποιώντας για ύπαρξη βόμβας στο μετρό στο Αιγάλεω.
Σύμφωνα με τον άγνωστο η βόμβα επρόκειτο να εκραγεί στις 9.45 π.μ. στο τούνελ. «Δεν είναι φάρσα», προειδοποίησε. Ωστόσο, αφού χρειάσθηκε να κλείσουν οι σταθμοί σε Αιγάλεω και Αγία Μαρίνα για να γίνουν έλεγχοι στο τούνελ αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για φάρσα. Τα δρομολόγια επανήλθαν στην κανονικότητα στις 11 το πρωί.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.