Το ειδικό μηχανοκίνητο τμήμα των 200 κομάντος της Πυροσβεστικήςπου θα επεμβαίνει άμεσα σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης, ανακοινώθηκε ως μια σημαντική πρωτοβουλία της υπουργού Προστασίας του Πολίτη κυρίας Όλγας Γεροβασίλη.
Τον περασμένο Μάρτιο, μετά την τραγωδία στο Μάτι, οι επιτελείς της Πυροσβεστικής προχώρησαν στη σύσταση της ειδικής αυτής ομάδας που όπως είπαν θα επιχειρεί σε ακραίες καταστάσεις όπως αυτή που σημειώθηκε στην Ανατολική Αττική.
Για τη στελέχωση της αποσπάστηκαν από διάφορες περιοχές της χώρας 200 άτομα. Μόνιμοι πυροσβέστεςπου έφθασαν στην Αττική με δύο μήνες απόσπαση και φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κηφισιά και στη Μαγούλα.
Όπως, όμως καταγγέλλουν στο protothema.gr οι πυροσβέστες και όπως φαίνεται και από τις εικόνες από τους θαλάμους της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Κηφισιά, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες είναι αναγκασμένοι να ζουν είναι άκρως ακατάλληλες και τριτοκοσμικές.
Κουκέτες στριμωγμένες η μία δίπλα στην άλλη, μεταλλικά κρεβάτια που θυμίζουν ράντζα σε διαδρόμους νοσοκομείου, βρώμικες τουαλέτες και ατμόσφαιρα αποπνικτική... «Σε αυτούς τους θαλάμους θα διαμένουν στοιβαγμένοι σαν τα ποντίκια 15 μόνιμοι πυροσβέστες. Άνθρωποι οικογενειάρχες θα ζουν για δύο μήνες σαν φαντάροι με ακατάλληλες από άποψη υγιεινής συνθήκες» καταγγέλλουν.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco