Κρήτη: Ξυλοκόπησαν νεαρό σερβιτόρο στον Άγιο Νικόλαο

Κρήτη: Ξυλοκόπησαν νεαρό σερβιτόρο στον Άγιο Νικόλαο

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες- Έρευνες από την ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό τους

Κρήτη: Ξυλοκόπησαν νεαρό σερβιτόρο στον Άγιο Νικόλαο
Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας νεαρός σερβιτόρος καταστήματος που βρίσκεται σε κεντρική λεωφόρο του Αγίου Νικολάου Λασιθίου, όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από δυο άγνωστους άνδρες οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν για λόγους που παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστοι.

Ο 30χρονος δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα με γροθιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα, ενώ φέρεται να χτυπήθηκε και με ξύλινο ρόπαλο. Από τον ανελέητο ξυλοδαρμό του, υπέστη διάσειση και έχασε τις αισθήσεις του. Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει για νοσηλεία.

Οι δύο νεαροί δράστες, που σύμφωνα με μαρτυρίες διέφυγαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση, ταυτοποιήθηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών οι οποίοι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης